Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 3: Line 3:
== 2017==
== 2017==
* [[5-vjetori i themelimit të Open Labs]];
* [[5-vjetori i themelimit të Open Labs]];
* 20.05.2017 @ 10.00 - 16.00 [[Open Data Hackathon - Empowered by Open Diversity Initiative]];
* 20.05.2017 @ 10.00 - 16.00 [[opendata.tirana.al Hackathon - Empowered by Open Diversity Project]];
* 15.05.2017 @ 17.00 [[Nextcloud Meetup #2]];
* 15.05.2017 @ 17.00 [[Nextcloud Meetup #2]];
* 13.05.2017 & 14.05.2017 [[OSCAL 2017]];
* 13.05.2017 & 14.05.2017 [[OSCAL 2017]];

Revision as of 12:58, 18 May 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizitmit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

2016

2015

2014

2013

2012 (year zero)

  • Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.