Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎2016: shtova muajin e LibreOffice)
(→‎2016: shtova Code Week)
Line 10: Line 10:
* [[Wiki Weekend Tirana 2016]];
* [[Wiki Weekend Tirana 2016]];
* [[Software Freedom Kosova]];
* [[Software Freedom Kosova]];
* [[Code Week Albania 2016]];
* [[OSCAL 2016]].
* [[OSCAL 2016]].Revision as of 13:16, 27 March 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizitmit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

2016

2015

2014

2013

2012 (year zero)

  • Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.