Difference between revisions of "Aktivitete"

Jump to navigation Jump to search
(fixed a year)
m (perditesova aktivitetet)
Line 3: Line 3:
*Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
*Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
*Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]
*Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]
* Dy datat në vijim hackerspace është e zënë nga grupi organizativ OSCAL: 22.02.2020 @ 12:00-15:00 dhe 29.02.2020 @ 12:00-15:00
 


{| class="wikitable sortable"
{| class="wikitable sortable"
Line 12: Line 12:
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Emri
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Emri
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi
|-
! rowspan="4" |2021
| 08.03.2021
| 18:30
| Gratë shqiptare në STEM
| WCUGA
|-
| 20.02.2021
| 16:00
| Aktorët shqiptarë në Wikipedia
| WCUGA
|-
| 06.02.2021
| 17:00
| WikiFilmat SQ
| WCUGA
|-
| 15.01.2021
| 15:00
| Wikipedia 20
| WCUGA
|-
|-
! rowspan="20" |2020
! rowspan="20" |2020