Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (Shtova aktivitet.)
(→‎Korrik: zhvendosa daten e themelimit te 5vjetorit dhe hoqa akivitetin Mozilla Commons voice)
Line 43: Line 43:
 
** 05.07.2017 @18.00 [[Fedora 26 Release Party]];
 
** 05.07.2017 @18.00 [[Fedora 26 Release Party]];
 
** 11.07.2017 @18.00 [[Wikipedia Open Day 2|Wikipedia SQ - Open Day nr2]];
 
** 11.07.2017 @18.00 [[Wikipedia Open Day 2|Wikipedia SQ - Open Day nr2]];
** 16.07.2017 [[5-vjetori i themelimit të Open Labs]];
 
 
** 21.07.2017 @17.30 [[Debian Meetup nr.1]]
 
** 21.07.2017 @17.30 [[Debian Meetup nr.1]]
** 26.07.2017 [[Mozilla Common Voice Workshop]].
+
** 22.07.2017 [[5-vjetori i themelimit të Open Labs]];
  
 
=== Gusht === <!--T:3-->
 
=== Gusht === <!--T:3-->

Revision as of 12:20, 21 July 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

Janar

Shkurt

Mars

Prill

Maj

Qershor

Korrik

Gusht

Shtator

Tetor

Nëntor

Dhjetor

2016

  • Janar
  • Shtator
  • Dhjetor

03.12.2016-04.12.2016 Wiki weekend Tirana 2016;

2015

28.02.2015-01.03.2015 Mozilla weekend Tirana 2015;

  • Dhjetor

05.12.2015-06.12.2015 Wiki weekend Tirana 2015;


2014

2013

2012 (year zero)


  • Dhjetor