Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (Redaktova linqet për aktivitetet e OpenStreetMap.)
(→‎Shtator: krijova aktivitetin 'cryptotools for journalists)
Line 45: Line 45:
  
 
=== Shtator ===
 
=== Shtator ===
** 30.09.2017 @ ditë e plotë [[Cryptoparty Tirana 2017]]
+
* 30.09.2017 @ d17.00 [[Cryptotools for journalists]]
 +
* 30.09.2017 @ ditë e plotë [[Cryptoparty Tirana 2017]]
 +
 
 
=== Tetor ===
 
=== Tetor ===
 
=== Nëntor ===
 
=== Nëntor ===

Revision as of 12:04, 7 July 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

Janar

Shkurt

Mars

Prill

Maj

Qershor

Korrik

Gusht

Shtator

Tetor

Nëntor

Dhjetor

2016

  • Janar
  • Shtator
  • Dhjetor

03.12.2016-04.12.2016 Wiki weekend Tirana 2016;

2015

28.02.2015-01.03.2015 Mozilla weekend Tirana 2015;

  • Dhjetor

05.12.2015-06.12.2015 Wiki weekend Tirana 2015;


2014

2013

2012 (year zero)


  • Dhjetor