Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎2017: shtova aktivitete)
Line 2: Line 2:


== 2017==
== 2017==
* [[48H Free Open Source Hackathon Tirana]];
* 18.03.2017 & 19.03.2017 [[48H Free Open Source Hackathon Tirana]];
* 25.03.2017 & 26.03.2017 [[Linux Weekend Tirana 2017]];
* 13.05.2017 & 14.05.2017 [[OSCAL 2017]];


== 2016 ==
== 2016 ==

Revision as of 20:12, 16 March 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizitmit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

2016

  • Open Source Conference Albania 2016

2015

2014

2013

2012 (year zero)