Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m
(→‎2017: shtova Nextcloud l10n #2 dhe cryptoparty)
Line 2: Line 2:


== 2017==
== 2017==
* Janar
=== Janar ===
** 11.01.2017 [[Mapathon nr.7|OpenStreetMap Mapathon #7]]
** 11.01.2017 [[Mapathon nr.7|OpenStreetMap Mapathon #7]]
** 14.01.2017 [[Sitepoint hackathon]]
** 14.01.2017 [[Sitepoint hackathon]]
Line 9: Line 9:
** 25.01.2017 [[Open Source Design workshop nr.1]]
** 25.01.2017 [[Open Source Design workshop nr.1]]
** 28.01.2017 [[Mapathon nr.8|OpenStreetMap Mapathon #8]]
** 28.01.2017 [[Mapathon nr.8|OpenStreetMap Mapathon #8]]
* Shkurt
=== Shkurt ===
** 08.02.2017 [[Wikidata talk/workshop]]
** 08.02.2017 [[Wikidata talk/workshop]]
** 15.02.2017 [[Fedora Localization Sprint nr.8|Fedora Localization Sprint #8]]
** 15.02.2017 [[Fedora Localization Sprint nr.8|Fedora Localization Sprint #8]]
** 17.02.2017 [[Hyrje në JOSM]]
** 17.02.2017 [[Hyrje në JOSM]]
** 18.02.2017 [[OpenStreetMap Mapathon #9]]
** 18.02.2017 [[OpenStreetMap Mapathon #9]]
* Mars
=== Mars ===
** 18.03.2017 & 19.03.2017 [[48H Free Open Source Hackathon Tirana]];
** 18.03.2017 & 19.03.2017 [[48H Free Open Source Hackathon Tirana]];
** 25.03.2017 & 26.03.2017 [https://wiki.openlabs.cc/faqja/Linux_Weekend_Tirana_2017 Linux Weekend 2017]
** 25.03.2017 & 26.03.2017 [https://wiki.openlabs.cc/faqja/Linux_Weekend_Tirana_2017 Linux Weekend 2017]
* Prill
=== Prill ===
** 12.04.2017 @ 17.00 [[Fedora Localization Sprint #9]];
** 12.04.2017 @ 17.00 [[Fedora Localization Sprint #9]];
** 17.04.2017 @ 17.00 [[Maptime Tirana nr. 1]];
** 17.04.2017 @ 17.00 [[Maptime Tirana nr. 1]];
Line 23: Line 23:
** 20.04.2017 @ 17.00 [[Fedora Localization Sprint #10]];
** 20.04.2017 @ 17.00 [[Fedora Localization Sprint #10]];
** 26.04.2017 @ 17.00 [[Document Freedom Day 2017]];
** 26.04.2017 @ 17.00 [[Document Freedom Day 2017]];
* Maj
=== Maj ===
** 13.05.2017 & 14.05.2017 [[OSCAL 2017]];
** 13.05.2017 & 14.05.2017 [[OSCAL 2017]];
** 15.05.2017 @ 17.00 [[Nextcloud Meetup #2]];
** 15.05.2017 @ 17.00 [[Nextcloud Meetup #2]];
Line 29: Line 29:
** 26.05.2017 @ 18.00 [[Maptime Tirana nr 2]];
** 26.05.2017 @ 18.00 [[Maptime Tirana nr 2]];
** 31.05.2017 @ 18.00 [[Fedora Meetup #7]];
** 31.05.2017 @ 18.00 [[Fedora Meetup #7]];
* Qershor
=== Qershor ===
** 10.06.2017 & 11.06.2017 puntori me temë 'Migration to LibreOffice' me Italo Vignoli
** 10.06.2017 & 11.06.2017 puntori me temë 'Migration to LibreOffice' me Italo Vignoli
** 16.06.2017 @ 18.00 [[OpenStreetMap Meetup #1]];
** 16.06.2017 @ 18.00 [[OpenStreetMap Meetup #1]];
Line 35: Line 35:
** 17.06.2017 @ 16.00 [[Mozilla WebVR Workshop #2]]
** 17.06.2017 @ 16.00 [[Mozilla WebVR Workshop #2]]
** 21.06.2017 @ 19.00 [[Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia]];
** 21.06.2017 @ 19.00 [[Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia]];
* Korrik
** 29.06.2017 @ 18.00 [[Nextcloud l10n #2]]
=== Korrik ===
** 01.07.2017 [[Kick Off RGSoC 2017 - Celebration]];
** 01.07.2017 [[Kick Off RGSoC 2017 - Celebration]];
** 16.07.2017 [[5-vjetori i themelimit të Open Labs]];
** 16.07.2017 [[5-vjetori i themelimit të Open Labs]];
* Gusht
=== Gusht ===
* Shtator
=== Shtator ===
* Tetor
** 30.09.2017 @ ditë e plotë [[Cryptoparty Tirana 2017]]
* Nëntor
=== Tetor ===
* Dhjetor
=== Nëntor ===
=== Dhjetor ===


== 2016 ==
== 2016 ==

Revision as of 19:51, 26 June 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizitmit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

Janar

Shkurt

Mars

Prill

Maj

Qershor

Korrik

Gusht

Shtator

Tetor

Nëntor

Dhjetor

2016

  • Janar
  • Shtator
  • Dhjetor

03.12.2016-04.12.2016 Wiki weekend Tirana 2016;

2015

28.02.2015-01.03.2015 Mozilla weekend Tirana 2015;

  • Dhjetor

05.12.2015-06.12.2015 Wiki weekend Tirana 2015;


2014

2013

2012 (year zero)


  • Dhjetor