Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎2017: shtova aktivitetin per 21.06.2017)
Line 33: Line 33:
** 16.06.2017 @ 18.00 [[OpenStreetMap Meetup #1]];
** 16.06.2017 @ 18.00 [[OpenStreetMap Meetup #1]];
** 17.06.2017 @10.00 - 16.00 [[opendata.tirana.al Hackathon #2 - Empowered by Open Diversity Project]];
** 17.06.2017 @10.00 - 16.00 [[opendata.tirana.al Hackathon #2 - Empowered by Open Diversity Project]];
** 17.06.2017 @ 16.00 [[Mozilla WebVR Workshop #2]];
** 17.06.2017 @ 16.00 [[Mozilla WebVR Workshop #2]]
** 21.06.2017 @ 19.00 [[Projeksionet CC dhe bisede e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia]];
* Korrik
* Korrik
** 16.07.2017 [[5-vjetori i themelimit të Open Labs]];
** 16.07.2017 [[5-vjetori i themelimit të Open Labs]];

Revision as of 08:52, 19 June 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizitmit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

2016

2015

2014

2013

2012 (year zero)

  • Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.