Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 2: Line 2:


== 2017==
== 2017==
* [[5-vjetori i themelimit të Open Labs]];
* Janar
* 26.05.2017 @ 18.00 [[Maptime Tirana nr 2]];
* Shkurt
* 20.05.2017 @ 10.00 - 16.00 [[opendata.tirana.al Hackathon - Empowered by Open Diversity Project]];
* Mars
* 15.05.2017 @ 17.00 [[Nextcloud Meetup #2]];
** 18.03.2017 & 19.03.2017 [[48H Free Open Source Hackathon Tirana]];
* 13.05.2017 & 14.05.2017 [[OSCAL 2017]];
** 25.03.2017 & 26.03.2017 [https://wiki.openlabs.cc/faqja/Linux_Weekend_Tirana_2017 Linux Weekend 2017]
* 26.04.2017 @ 17.00 [[Document Freedom Day 2017]];
* Prill
* 20.04.2017 @ 17.00 [[Fedora vLocalization Sprint #10]];
** 12.04.2017 @ 17.00 [[Fedora Localization Sprint #9]];
* 19.04.2017 @ 17.00 [[Mozilla WebVR Camp nr. 1]];
** 17.04.2017 @ 17.00 [[Maptime Tirana nr. 1]];
* 17.04.2017 @ 17.00 [[Maptime Tirana nr. 1]];
** 19.04.2017 @ 17.00 [[Mozilla WebVR Camp nr. 1]];
* 12.04.2017 @ 17.00 [[Fedora Localization Sprint #9]];
** 20.04.2017 @ 17.00 [[Fedora vLocalization Sprint #10]];
* 25.03.2017 & 26.03.2017 [https://wiki.openlabs.cc/faqja/Linux_Weekend_Tirana_2017 Linux Weekend 2017]
** 26.04.2017 @ 17.00 [[Document Freedom Day 2017]];
* 18.03.2017 & 19.03.2017 [[48H Free Open Source Hackathon Tirana]];
* Maj
** 13.05.2017 & 14.05.2017 [[OSCAL 2017]];
** 15.05.2017 @ 17.00 [[Nextcloud Meetup #2]];
** 20.05.2017 @ 10.00 - 16.00 [[opendata.tirana.al Hackathon - Empowered by Open Diversity Project]];
** 26.05.2017 @ 18.00 [[Maptime Tirana nr 2]];
** 31.05.2017 @ 18.00 [[Fedora Meetup #7]];
* Qershor
* Korrik
** 16.07.2017 [[5-vjetori i themelimit të Open Labs]];
* Gusht
* Shtator
* Tetor
* Nëntor
* Dhjetor


== 2016 ==
== 2016 ==

Revision as of 13:50, 24 May 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizitmit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

2016

2015

2014

2013

2012 (year zero)

  • Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.