Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎2017: shtova maptime)
Line 6: Line 6:
* 20.04.2017 @ 17.00 [[Fedora vLocalization Sprint #10]];
* 20.04.2017 @ 17.00 [[Fedora vLocalization Sprint #10]];
* 19.04.2017 @ 17.00 [[Mozilla WebVR Camp nr. 1]];
* 19.04.2017 @ 17.00 [[Mozilla WebVR Camp nr. 1]];
* 17.04.2017 @ 17.00 [[Maptime Tirana nr. 1]];
* 12.04.2017 @ 17.00 [[Fedora Localization Sprint #9]];
* 12.04.2017 @ 17.00 [[Fedora Localization Sprint #9]];
* 25.03.2017 & 26.03.2017 [https://wiki.openlabs.cc/faqja/Linux_Weekend_Tirana_2017 Linux Weekend 2017]
* 25.03.2017 & 26.03.2017 [https://wiki.openlabs.cc/faqja/Linux_Weekend_Tirana_2017 Linux Weekend 2017]

Revision as of 16:40, 16 April 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizitmit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

2016

2015

2014

2013

2012 (year zero)

  • Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.