Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtova event)
 
(556 intermediate revisions by 23 users not shown)
Line 1: Line 1:
Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizitmit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.
Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.


== 2017==
*Propozohet të evitohet organizimi i aktiviteteve në festat zyrtare dhe ditën e diel.
* 13.05.2017 & 14.05.2017 [[OSCAL 2017]];
*Dëshiron të organzosh dhe ti një aktivitet? Vizito faqen e udhëzimeve: [[Organizim_Aktivitetesh|wiki.openlabs.cc/faqja/Organizim_Aktivitetesh]]
* 19.04.2017 @ 17.00 [[Mozilla WebVR Camp nr. 1]];
* 18.03.2017 & 19.03.2017 [[48H Free Open Source Hackathon Tirana]];


== 2016 ==
* [[Muaji i LibreOffice (dhetor 2016)]];
* [[Wiki Weekend Tirana 2016]];
* [[Software Freedom Kosova]];
* [[Code Week Albania 2016]];
* [[OSCAL 2016]].


== 2015 ==
{| class="wikitable sortable"
* [[Wikipedia Weekend 2015]];
|-
* [[OSCAL 2015]];
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Viti
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Data
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Ora
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Emri
! style="background-color: #2BBBB0; color:white;" |Projekti/Prezantuesi
|-
! rowspan="19" |2021
|17.12.2021
|18:00
|Building a website with Jekyll
|Open Labs
|-
|08.12.2021
|18:00
|Copyleft coffee meetup
|Open Labs
|-
|04.12.2021
|11:00
|[[Arduino Meetup]]
|HSA
|-
|18.11.2021
|18:00
|[[OsmGeoWeek 2021]]
|OpenStreetMap
|-
|12.11.2021
|18:00
|Linking Wikipedia, Wikidata and Wikimedia Commons
|WCUGA
|-
|29.10.2021
|18:00
|Introduction to Wikidata part 2
|WCUGA
|-
|22.10.2021
|18:00
|Introduction to Wikidata
|WCUGA
|-
|15.10.2021
|18:00
|Wikimedia Commons
|WCUGA
|-
|12.10.2021
|19:00
|[[Ada Lovelace Day 2021|Ada Lovelace Day 2021]]
|Open Labs
|-
|08.10.2021
|18:00
|[https://pad.openlabs.cc/EArC_Sn0SNa3GrDn-myREw?both# PreservingTirana Editathon]
|WCUGA
|-
|16.07.2021
|19:00
|Open Labs Birthday Party
|Open Labs
|-
|29.06.2021
|18:30
|WikiFilmat SQ editathon
|WCUGA
|-
|27.05.2021
|18:00
|[[Muaji i LibreOffice]]
|LibreOffice
|-
|17.05.2021
|18:00
|[https://forum.openlabs.cc/t/introducing-obvia-the-obviously-easy-javascript-framework/2347/8 ObviaJS]
|Tedi Moçi
|-
|01.05.2021
|11:30
|[[Bustracker dhe bookmarketplace]]
|Hackerspace Albania
|-
|08.03.2021
|18:30
|Gratë shqiptare në STEM
|WCUGA
|-
|20.02.2021
|16:00
|Aktorët shqiptarë në Wikipedia
|WCUGA
|-
|06.02.2021
|17:00
|WikiFilmat SQ
|WCUGA
|-
|15.01.2021
|15:00
|Wikipedia 20
|WCUGA
|-
! rowspan="20" |2020
|5-6.12.2020
|TBA
|[[Balkan FLOSStival 2020]]
|Open Labs
|-
|31.10.2020
|16:00
|[https://forum.openlabs.cc/t/propozim-eventi-online-per-halloween/2257 Halloween Stories] (online)
|Open Labs
|-
|18.10.2020
|10:00
|[[Preserving Western Balkans]] - Prishtina #4 (online)
|RYCO & Open Labs
|-
|17.10.2020
|10:00
|[[Preserving Western Balkans]] - Prishtina #3 (online)
|RYCO & Open Labs
|-
|16.10.2020
|10:00
|[[Preserving Western Balkans]] - Tirana #2 (online)
|RYCO & Open Labs
|-
|15.10.2020
|10:00
|[[Preserving Western Balkans]] - Tirana #1 (online)
|RYCO & Open Labs
|-
|2.05.2020
|14:00
|[[Webinar: Instalimi i një serveri të thjeshtë SMTP (Workshop)]]
|FLOSSK & OL
|-
|28.04.2020
|18:00
|[[Webinar: Si të krijosh një sistem të sigurt dhe privat, nga zero]]
|FLOSSK & OL
|-
|25.04.2020
|15:00
|[[PCB design with KiCAD - Webinar]]
|FLOSSK & OL
|-
|29.02.2020
|16:00
|[[openSUSE Localization]]
|openSUSE
|-
|06.02.2020
|18.00 - 21.00
|[https://forum.openlabs.cc/t/tirana-wordpress-kickoff-meeting/2026 Tirana WordPress meetup - Kickoff Meeting]
|WordPress
|-
|29.01.2020
|17:30
|[[“Building an Art Gallery in the Browser”. Using AR and VR in the Browser]]
|Doug Sillars
|-
|26.01.2020
|17:00 - 19:00
|[[Tirana Infosec Meetup 2020|InfoSec Meetup January 2020]]
|Tirana InfoSec Meetup
|-
|22.01.2020
|17:00
|Mozilla Common Voice
|Mozilla
|-
|14.01.2020
|18:30
|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 4
|-
|16.01.2020
|17:00
|Mozilla Commons Voice
|Mozilla
|-
|15.01.2020
|17:00
|Online privacy for activists workshop
|Open Labs & activist friends
|-
|11.01.2020
|16:30
|Open Source Digital Infrastructure for activists workshop
|Open Labs & Uzina Tirana
|-
|11.01.2020
|11:30
|[[openSUSE meetup]]
|openSUSE
|-
|10.01.2020
|17:00
|Mozilla Common Voice
|Mozilla
|-
! rowspan="36" |2019
|27.12.2019
|18:00
|Festa e fundvitit e komunitetit
|Open Labs hackerspace
|-
|26.12.2019
|18:30
|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 3
|-
|21.12.2019
|15:00
|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| LibreOffice Localisation Sprint Nr.3]]
|LibreOffice
|-
|19.12.2019
|18:00
|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| LibreOffice Localisation Sprint Nr.2]]
|LibreOffice
|-
|17.12.2019
|18:30
|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 2
|
|-
|16.12.2019
|17:30
|[[Muaji_i_LibreOffice_2019| Introduction to LibreOffice Infra]]
|LibreOffice
|-
|09.12.2019
|16:30
|[https://forum.openlabs.cc/t/thirrje-per-pjesemarrje-sustainable-environmental-hackathon-2019/1972/2 Environmental Hackathon Meeting] Nr. 1
|
|-
|23.11.2019
|13:00
|[[Muaji_i_LibreOffice_2019#LibreOffice:_Marketing_.26_Advocacy | LibreOffice: Marketing & Advocacy]]
|LibreOffice
|-
|20.11.2019
|18:00
|[[Muaji_i_LibreOffice_2019#Si_t.C3.AB_kontribuoni_n.C3.AB_Dizajn.2FUX_t.C3.AB_LibreOffice|Si të kontribuoni në Dizajn/UX të LibreOffice]]
|LibreOffice
|-
|16.11.2019
|10:00
|[[GitLab meet up - Tirana]]
|GitLab
|-
|14.11.2019
|18:00
|[[OSMGeoWeek 2019]]
|OpenStreetMap
|-
|09.11.2019
|10:00
|[[CryptoParty Tirana 2019]]
|CryptoParty
|-
|06.11.2019
|18:00
|[[Muaji i LibreOffice 2019 | LibreOffice Localisation Sprint]]
|LibreOffice
|-
|02.11.2019
|11:00 - 16:00
|[[Editoria Developers Meetup]]
|Editoria (Coko Foundation)
|-
|01.11.2019
|18.00
|[https://forum.openlabs.cc/t/prezantim-takim/1947/7 Meet & greet with Eda Nano]
|Open Labs Community
|-
|05.10.2019
|11:00
|[[Kiwi TCMS localisation sprint]]
|Kiwi TCMS
|-
|01.10.2019
|18:00
|[[Presenting: State of the Map Southeastern Europe]]
|FLOSSK
|-
|30.09.2019
|18:00
|[[Meet and greet with Murat Emir Cabaroğlu]]
|Open Labs Community
|-
|28.09.2019
|18:00
|[[Fedora Women Day 2019]]
|The Fedora Project
|-
|07.09.2019
|13.30
|[[Meet & greet with Adam Hyde]]
|Coko Foundation
|-
|22.08.2019
|18:00
|OpenStreetMap Albania meets Kaart team
|OSM & Kaart
|-
|30.07.2019
|18:00
|[[Arkitektura e Tiranës në Wikimedia Commons]]
|Photo Walk Tirana & Preserving Tirana
|-
|15.07.2019
|18:00
|[[Switching.social - platformat që respektojnë privatësinë tonë]]
|Open Labs community
|-
|12.07.2019
|18:00
|Open Labs birthday bash - 7 years
|Open Labs community
|-
|10.07.2019
|17:30
|[[Internet i decentralizuar - Fediverse meetup]]
|Open Labs community
|-
|13.06.2019
|18:00
|OSM Mapathon
|OpenStreetMap
|-
|18.05.2019 & 19.05.2019
|9:00
|[[OSCAL 2019]]
|Open Labs
|-
|04.05.2019
|11:00
|[[WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.6]]
|WCUGA
|-
|30.04.2019
|18:30
|[[WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.5]]
|WCUGA
|-
|24.04.2019
|18:30
|[[WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.4]]
|WCUGA
|-
|28.03.2019
|18:30
|[[WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.3]]
|WCUGA
|-
|19.03.2019
|18:30
|[[WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.2]]
|WCUGA
|-
|02.03.2019
|17:00
|[[Getting Into InfoSec via Open Source]]
|
|-
|19.02.2019
|18:30
|[[Mapathon nr.10|OpenStreetMap Mapathon #10]]
|OpenStreetMap
|-
|12.01.2019
|11:00
|[[openSUSE Meetup#3]]
|openSUSE
|-
|10.01.2019
|17:00
|[[PreservingTirana]]
|TBA
|-
! rowspan="64" |2018
|-
|22.12.2018
|10:00
|[[openSUSE Meetup#2]]
|openSUSE
|-
|22.12.2018
|TBA
|[[Muaji i LibreOffice 2018/Takim i komunitetit|Muaji i LibreOffice 2018 - Takim i komunitetit]]
|LibreOffice
|-
|19.12.2018
|TBA
|[[Muaji i LibreOffice 2018/Marketing|Muaji i LibreOffice 2018 - Marketing]]
|LibreOffice
|-
|18.12.2018
|17:30
|[[Fedora 29 Release Party]]
|Fedora
|-
|15.12.2018
|13:00
|[[Muaji i LibreOffice 2018 - Përkthime#2|Muaji i LibreOffice 2018 - Përkthime #2]]
|LibreOffice
|-
|15.12.2018
|11:00
|[[Workshop rreth Python]]
|Python
|-
|8 & 9 Dec.2018
|09:30  - 18:00
|[[Wiki Weekend Tirana 2018]]
|Wikimedia
|-
|05.12.2018
|17:45
|[[Muaji i LibreOffice 2018/Përkthime|Muaji i LibreOffice 2018 - Përkthime #1]]
|LibreOffice
|-
|21.11.2018
|TBA
|[[Muaji i LibreOffice 2018/Dizajn|Muaji i LibreOffice 2018 - Dizajn]]
|LibreOffice
|-
|17.11.2018
|11:30
|[[CryptoParty ne Log]]
|CryptoParty
|-
|10.11.2018
|10:00
|[[Workshop për Git]]
|Git
|-
|07.11.2018
|17:30
|[[Muaji i LibreOffice 2018/Kodim|Muaji i LibreOffice 2018 - Kodim]]
|LibreOffice
|-
|03.11.2018
|11:00AM
|[[Muaji i LibreOffice 2018/Hyrje në LibreOffice|Muaji i LibreOffice 2018 - Hyrje në LibreOffice]]
|LibreOffice
|-
|29 Oct.2018
|17:30
|[[Wikidata Sixth Birthday (Workshop)]]
|Wikimedia
|-
|27.10.2018
|10:00
|[[openSUSE Meetup#1]]
|openSUSE
|-
|26.10.2018
|18:00
|[[Maptime Tirana 8]]
|OpenStreetMap
|-
|20.10.2018
|10:00
|[[phpList Bugsquash Party]]
|phpList
|-
|26, 27 & 28 Sept. 2018
|TBA
|[[LibOCon 2018]]
|LibreOffice
|-
|24.09.2018
|18:00
|[[Parimet SOLID & Hyrje në UX]]
|
|-
|15.09.2018
|17:30
|[[Elegoo Workshop]]
|Eva Vraniçi
|-
|27.08.2018
|18:00
|[[Open hardware meetup with Alex & friends]]
|Open Hardware
|-
|23.07.2018
|18:00
|[[CityZen monthly meetup - June 2018]]
|CityZen
|-
|14.07.2018
|18:00
|[[Identihub workshop|Identihub Workshop]]
|Open Source Design
|-
|13.07.2018
|18:00
|[[SysAdm|SysAdm #4]]
|Boris Budini
|-
|12.07.2018
|19:00
|[[Open Labs 6th anniversary]]
|Open Labs
|-
|10.07.2018
|18:00
|[[SysAdm|SysAdm #3]]
|Boris Budini
|-
|06.07.2018
|19:30
|[[OONI Probe Workshop|OONI Probe Workshop]]
|Tor Project
|-
|06.07.2018
|18:00
|[[Mix Networks Design|Mix Networks Design]]
|David Stainton
|-
|06.07.2018
|16.00
|[[SysAdm|SysAdm #2]]
|Boris Budini
|-
|03.07.2018
|18:00
|[[Angular (v6) workshop]]
|Renato Selenica
|-
|29.06.2018
|18:00
|[[LibreOffice Localization Sprint 11]]
|LibreOffice
|-
|27.06.2018
|18:30
|[[Maptime Tirana 7]]
|OpenStreetMap
|-
|25.05.2018
|9:00
|[[Global Diversity CFP Day Tirana]]
|Gerard Sans
|-
|19.05.2018 & 20.05.2018
|9:00
|[[OSCAL 2018]]
|Open Labs
|-
|28.04.2018
|9:30
|[[Code4Culture Editathon Korçë 2018]]
|[https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Community_User_Group_Albania WCUGA]
|-
|27.04.2018
|17:00
|[[Takimi i dytë për vullnetarët - OSCAL 2018]]
|Open Labs
|-
|25.04.2018
|19:00
|[[Maptime Tirana 6]]
|OpenStreetMap
|-
|21.04.2018
|18:00 - 23.30
|CopyFest Durrës 2018
|Creative Commons Albania
|-
|18.04.2018
|18:00
|[[Crypto currencies and steemit.com]]
|Christian & Akiko
|-
|16.04.2018
|17:30
|[[Takimi i parë për vullnetarët - OSCAL 2018]]
|Open Labs
|-
|07.04.2018
|17:00
|[[Gaming in Fedora]]
|Fedora
|-
|24.03.2018
|12:00
|[[Open Food Facts]]
|Open Food Facts
|-
|17.03.2018
|16:00
|[[ Google Summer of Code dhe Outreachy në Fedora]]
|Fedora
|-
|15.03.2018
|15:00
|[[Public Money Public Code campaign - localization Nr.1]]
|FSFE
|-
|03.03.2018
|09:00
|[[Debian Bug Squashing Party]]
|Debian
|-
|23.02.2018
|18:30
|[[Maptime Tirana 5]]
|OpenStreetMap
|-
|20.02.2018
|17:00
|[[Nextcloud Release Party]]
|Nextcloud
|-
|19.02.2018
|17:00
|[[CityZen App Meetup Nr. 5]]
|CityZen app
|-
|17.02.2018
|18:00
|[[Open Source Design Workshop]]
|Open Source Design
|-
|31.01.2018
|17.30
|[[CityZen App Meetup Nr. 4]]
|CityZen app
|-
|27.01.2018
|12.00
|[[EasyGnuPG Workshop]]
|Open Labs
|-
|27.01.2018
|10.00
|[[Trajnim për komandat e Linux]] - Trajnimi 3
|Linux
|-
|23.01.2018
|09.00
|[[Wikipedia editathon]] Shkolla "Ernest Koliqi"
|Wikimedia
|-
|20.01.2018
|13.00
|[[tmux Workshop]]
|Open Labs
|-
|20.01.2018
|10.30
|[[Introduction to IRC]]
|Open Labs
|-
|17.01.2018
|18.00
|[[Maptime Tirana 4]]
|OpenStreetMap
|-
|16.01.2018
|18.30
|[[Nextcloud meetup Nr.3]]
|Nextcloud
|-
|16.01.2018
|16.00
|[[Red Hat Career Days]]
|Red Hat
|-
|15.01.2018
|17:00
|[[Wikipedia 15th Anniversary]]
|Wikipedia
|-
|13.01.2018
|10.00
|[[CopyFest 2018]] Day 2
|Creative Commons
|-
|12.01.2018
|18.00
|[[CopyFest 2018]] Day 1
|Creative Commons
|-
|09.01.2018
|18:00
|[[Punëtori Git]]
|Aldo Ziflaj
|-
|04.01.2018
|18:00
|[[Blockchain Meetup]]
|Artiona Bogo & Elton Ngjela
|-


== 2014 ==
! rowspan="77" |2017
* [[OSCAL 2014]].
|23.12.2017
|12:00
|[[Bazaar|Hacker Bazaar]]
|Open Labs
|-
|23.12.2017
|10:00
|[[Trajnim per komandat e Linux]] - Trajnimi 2
|Linux
|-
|22.12.2017
|17:00
|[[LibreOffice Month 2017]] - Takim i komunitetit
|LibreOffice
|-
|20.12.2017
|10:00
|[[Wikipedia dhe OSM në Burrel|Code Week 2017]] Burrel
|CodeWeek
|-
|19.12.2017
|10:00
|[[Wikipedia dhe OSM në Burrel|Code Week 2017]] Burrel
|CodeWeek
|-
|18.12.2017
|10:00
|[[Wikipedia dhe OSM në Burrel|Code Week 2017]] Burrel
|CodeWeek
|-
|16.12.2017
|16:00
|[[LibreOffice Month 2017]] - Collabora Online dhe Nextcloud
|LibreOffice
|-
|16.12.2017
|10:00
|[[Trajnim per komandat e Linux]] - Trajnimi 1
|Linux
|-
|15.12.2017
|19:00
|[[Subjektiviteti i tekstit - Analizë me Python]]
|Fedora
|-
|13.12.2017
|17.30
|[[CityZen app Meetup 3]]
|CityZen
|-
|12.12.2017
|17.00
|[[LibreOffice Month 2017]] - Marketing dhe Design
|LibreOffice
|-
|10.12.2017
|
|[[Wiki Weekend 2017]] - Day 2
|Wikimedia
|-
|09.12.2017
|
|[[Wiki Weekend 2017]] - Day 1
|Wikimedia
|-
|06.12.2017
|17.30
|[[LibreOffice Month 2017]] - Hyrje në LibreOffice
|LibreOffice
|-
|02.12.2017
|16:00
|[[Takim Anëtarësh - Nëntor & Dhjetor]]
|Open Labs
|-
|01.12.2017
|18:00
|[[ Quad9 DNS Workshop]]
|Open Labs
|-
|25.11.2017
|11:00
|[[Wikimedia Diversity Editathon]]
|Wikimedia
|-
|18.11.2017
|10:00
|[[OpenStreetMap GeoWeek Tirana]]
|OpenStreetMap
|-
|16.11.2017
|16:00
|[[CityZen App Meetup Nr.2]]
|CityZen
|-
|14.11.2017
|17:00
|[[Lançimi i Firefox Quantum 57]]
|Mozilla Albania
|-
|08.11.2017
|17:00
|[[Introduction to Git]]
|Open Labs
|-
|28.10.2017
|16:00
|[[Takim anëtarësh-Tetor]]
|Open Labs
|-
|21.10.2017
|18:00
|[[From prototype to production]]
|Akiko (Japan) & Chris (Germany)
|-
|21.10.2017
|15:00
|[[Maptime Tirana Nr.3|Maptime Tirana 3]]
|OpenStreetMap
|-
|18.10.2017
|18:00
|[[CityZen App - Meetup Nr.1]]
|CityZen
|-
|09.10.2017
|17:30
|[[Takim i Wikimedianëve]]
|Wikimedia
|-
|04.10.2017
|18:00
|[[Firefox Quantum Sprint]]
|Mozilla
|-
|04.10.2017
|16:00
|[[End of RGSoC 2017 - Celebration]]
|Nextcloud
|-
|30.09.2017
|10:00
|[[Cryptoparty Tirana 2017]]
|Open Labs
|-
|28.09.2017
|18:00
|[[Debian Meetup Nr.2]]
|Debian
|-
|23.09.2017
|16:00
|[[Fedora Woman Day (FWD) 2017]]
|Fedora
|-
|19.09.2017
|16:00
|[[Red Hat Career Day]]
|Red Hat
|-
|16.09.2017
|16:00
|[[Takim Anëtarësh - Shtator]]
|Open Labs
|-
|15.09.2017
|18:00
|[[LibreOffice Localization Sprint 10]]
|LibreOffice
|-
|14.09.2017
|17:00
|[[OSCAL 2018 - takim i grupit organizativ]]
|Open Labs
|-
|13.09.2017
|16:00
|[[LulzBot 3D Printing Workshop]]
|Ura Design
|-
|12.09.2017
|18:00
|[[Mozilla Common Voice Workshop]]
|Mozilla
|-
|05.09.2017
|19:30
|[[Deep Learning me Python]]
|Fedora
|-
|31.08.2017 - 6.09.2017
|
|[[FOSScamp Syros 2017]]
|Ura Design
|-
|13.08.2017
|19:00
|[[OpenStreetMap Birthday party]]
|OpenStreetMap
|-
|31.07.2017
|18:00
|[[Nextcloud: sprint lokalizimi nr.3]]
|Nextcloud
|-
|28.07.2017
|16:00
|[[Takim i anëtarëve të Open Labs]]
|Open Labs
|-
|26.07.2017
|19:00
|[[Fedora Loves Python workshop nr.2]]
|Fedora
|-
|22.07.2017
|19:00
|[[5-vjetori i themelimit të Open Labs]]
|Open Labs
|-
|21.07.2017
|18:00
|[[Debian Meetup nr.1]]
|Debian
|-
|11.07.2017
|17:00
|[[Wikipedia Open Day 2|Wikipedia SQ - Open Day nr2]]
|Wikimedia
|-
|05.07.2017
|18:00
|[[Fedora 26 Release Party]]
|Fedora
|-
|04.07.2017
|18:00
|[[Wikipedia SQ - Open Day]]
|Wikimedia
|-
|01.07.2017
|18:00
|[[Kick Off RGSoC 2017 - Celebration]]
|Open Labs
|-
|29.06.2017
|18:00
|[[Nextcloud l10n #2]]
|Nextcloud
|-
|21.06.2017
|
|[[Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia]]
|Open Labs
|-
|17.06.2017
|16:00
|[[Mozilla WebVR Workshop #2]]
|Mozilla
|-
|17.06.2017
|10:00
|[[opendata.tirana.al Hackathon #2 - Empowered by Open Diversity Project]]
|Open Labs
|-
|16.06.2017
|18:00
|[[OpenStreetMap Meetup #1]]
|OpenStreetMap
|-
|10.06.2017 & 11.06.2017
|
|Puntori me temë 'Migration to LibreOffice' me Italo Vignoli
|LibreOffice
|-
|31.05.2017
|18:00
|[[Fedora Meetup #7]]
|Fedora
|-
|26.05.2017
|18:00
|[[Maptime Tirana nr 2]]
|OpenStreetMap
|-
|20.05.2017
|10:00
|[[opendata.tirana.al Hackathon - Empowered by Open Diversity Project]]
|Open Labs
|-
|15.05.2017
|17:00
|[https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/239427930/ Nextcloud Meetup #2]
|Nextcloud
|-
|13.05.2017 & 14.05.2017
|9:00
|[[OSCAL 2017]]
|Open Labs
|-
|26.04.2017
|17:00
|[[Document Freedom Day 2017]]
|LibreOffice
|-
|20.04.2017
|17:00
|[[Fedora Localization Sprint #10]]
|Fedora
|-
|19.04.2017
|17:00
|[[Mozilla WebVR Camp nr. 1]]
|Mozilla
|-
|17.04.2017
|17:00
|[[Maptime Tirana nr. 1]]
|OpenStreetMap
|-
|12.04.2017
|16:00
|[[Fedora Localization Sprint #9]]
|Fedora
|-
|25.03.2017 & 26.03.2017
|9:30
|[https://wiki.openlabs.cc/faqja/Linux_Weekend_Tirana_2017 Linux Weekend 2017]
|GNU/Linux
|-
|18.03.2017 & 19.03.2017
|10:00
|[[48H Free Open Source Hackathon Tirana]]
|Open Labs
|-
|18.02.2017
|11:00
|[[OpenStreetMap Mapathon #9]]
|OpenStreetMap
|-
|17.02.2017
|17:30
|[[Hyrje në JOSM]]
|OpenStreetMap
|-
|15.02.2017
|17:00
|[[Fedora Localization Sprint nr.8|Fedora Localization Sprint #8]]
|Fedora
|-
|08.02.2017
|17:30
|[[Wikidata talk/workshop]]
|Wikimedia
|-
|28.01.2017
|11:00
|[[Mapathon nr.8|OpenStreetMap Mapathon #8]]
|OpenStreetMap
|-
|25.01.2017
|17:00
|[[Open Source Design workshop nr.1]]
|Open Source Design
|-
|23.01.2017
|17:30
|[https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/236880431/ Nextcloud 11 Release Party]
|Nextcloud
|-
|18.01.2017
|17:00
|[[Lokalizim i privacytools.io]]
|
|-
|14.01.2017
|10:00
|[[Sitepoint hackathon]]
|SitePoint
|-
|11.01.2017
|17:00
|[[Mapathon nr.7|OpenStreetMap Mapathon #7]]
|OpenStreetMap
|-


== 2013 ==
<!-- Aktivitete per vitin 2016 -->! rowspan="60" |2016
|28.12.2016
|17:30
|[https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/236320481/ Nextcloud l10n #1]
|Nextcloud
|-
|22.12.2016
|17:00
|[[Fedora Loves Python Workshop #1]]
|Fedora
|-
|21.12.2016
|19:00
|[[ Festa e fundvitit në hackerspace]]
|Open Labs
|-
|21.12.2016
|17:00
|[[LibreOffice month 2016: Takim i komunitetit]]
|LibreOffice
|-
|17.12.2016
|12:00
|[[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training nr.2]]
|Mozilla
|-
|15.12.2016
|17:00
|[[LibreOffice month 2016: Design and marketing]]
|LibreOffice
|-
|11.12.2016
|16:00
|[[Fedora Release party| Fedora 25 Release party]]
|Fedora
|-
|10.12.2016
|15:00
|[[LibreOffice month 2016: sprint lokalizimi]]
|LibreOffice
|-
|03.12.2016 & 04.12.2016
|9:00
|[https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wiki_Weekend_Tirana_2016 Wiki weekend Tirana 2016]
|Wikimedia
|-
|30.11.2016
|17:00
|[[Mapathon nr.6|OpenStreetMap Mapathon #6]]
|OpenStreetMap
|-
|23.11.2016
|17:30
|[https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/235570602/ Nextcloud Meetup #1]
|Nextcloud
|-
|20.11.2016
|15:00
|[[WikiProjekti Gratë]]
|Wikimedia
|-
|12.11.2016
|16:00
|[[Fedora Metup nr 6 | Fedora Meetup #6]]
|Fedora
|-
|2.11.2016
|16:00
|[[Wiki Loves Maps: Mapathon]]
|Wikimedia
|-
|29.10.2016
|15:00
|[[OpenSource Hardware Meetup #2- Nextcloud box]]
|Nextcloud
|-
|26.10.2016
|
|[[Fedora Localization Sprint nr.7|Fedora Localization Sprint #7]]
|Fedora
|-
|19.10.2016
|17:00
|[[Mapathon nr.5|OpenStreetMap Mapathon: Përmirësojmë të dhënat e OpenStreetMap]]
|OpenStreetMap
|-
|19.10.2016
|15:00
|[[Fedora Meetup nr 5 | Fedora Meetup #5]]
|Fedora
|-
|17.10.2016
|13:00
|[[Code Week Albania 2016]]
|
|-
|12.10.2016
|18:00
|[https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/234713221/ Nextcloud Workshop]
|Nextcloud
|-
|11.10.2016
|18:00
|[[ ADA Lovelace day]]
|Open Labs
|-
|10.10.2016
|16:00
|[[PHPList Hack Sprint]]
|PHPList
|-
|10.10.2016
|15:00
|[[OSHM1, i ftuar  Iker Perez de Albeniz Villarroel]]
|
|-
|24.09.2016
|16:00
|[[Software Freedom Day 2016]]
|LibreOffice
|-
|21.09.2016
|18:00
|[[Fedora Meetup nr 4 | Fedora Meetup #4]]
|Fedora
|-
|21.09.2016
|16:00
|[[Zgjedhjet e bordit 2016]]
|Open Labs
|-
|17.09.2016
|17:00
|[[Wiki Loves Earth 2016, ndarja e çmimeve]]
|Wikimedia
|-
|31.08.2016
|17:00
|[[MozCafé Tirana nr.6 me Giannis Konstantinidis]]
|Mozilla
|-
|27.08.2016
|
|[[FOSSCamp Balkans 2016]]
|Open Labs
|-
|27.07.2016
|16:30
|[[Wiki Loves Maps 2016]]
|Wikimedia
|-
|20.07.2016
|18:00
|[[Fedora Localization Sprint nr.6|Fedora Localization Sprint #6]]
|Fedora
|-
|19.07.2016
|18:00
|[[Fedora Women Day]]
|Fedora
|-
|16.07.2016
|19:00
|[[Open Labs feston 4 vjetorin]]
|Open Labs
|-
|09.07.2016
|16:00
|[[Fedora 24 Release party]]
|Fedora
|-
|06.07.2016
|18:00
|[[LibreOffice Localization Sprint nr.8]]
|LibreOffice
|-
|06.07.2016
|16:30
|[[Wiki Loves Maps: Takimi nr.1]]
|Wikimedia
|-
|25.06.2016
|16:00
|[[Mozcafe Tirana nr.5]]
|Mozilla
|-
|04.06.2016
|16:00
|[[SuperTuxcart- prezantim dhe kampionat]]
|
|-
|04.06.2016
|16:00
|[[SitePoint Meetup nr.3]]
|SitePoint
|-
|01.06.2016
|18:00
|[[PHPList Localization Sprint #1]]
|PHPList
|-
|30.05.2016
|18:00
|[[LibreOffice Localization Sprint nr.7]]
|LibreOffice
|-
|19.05.2016
|17:00
|[[Linux Command-Line Workshop me James Halliday]]
|GNU/Linux
|-
|18.05.2016
|16:00
|[[OpenStreetMap Mapathon nr.5| OpenStreetMap Mapathon #5]]
|OpenStreetMap
|-
|14.05.2016 & 15.05.2016
|10:00
|[[OSCAL 2016]]
|Open Labs
|-
|30.04.2016
|14:00
|[[Fedora Localization Sprint nr.5|Fedora Localization Sprint #5]]
|Fedora
|-
|20.04.2016
|18:00
|[[Pidora Workshop -Fedora & Raspberry Pi]]
|Fedora
|-
|16.04.2016
|16:00
|[[Mapathon nr.4|OpenStreetMap Mapathon #4]]
|OpenStreetMap
|-
|15.04.2016
|18:00
|[[Fedora Localization Sprint nr.4|Fedora Localization Sprint #4]]
|Fedora
|-
|04.04.2016
|18:00
|[[Fedora Localization Sprint nr.3 |Fedora Localization Sprint #3]]
|Fedora
|-
|02.04.2016
|16:00
|[[Mozilla Tech Speakers Tirana- Training nr.1]]
|Mozilla
|-
|30.03.2016
|18:00
|[[Linux Meetup 2: Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit]]
|GNU/Linux
|-
|26.03.2016
|16:00
|[[ Document Freedom day 2016]]
|LibreOffice
|-
|23.03.2016
|18:00
|[[Mapathon nr.3|OpenStreetMap Mapathon #3]]
|OpenStreetMap
|-
|05.03.2016
|16:00
|[[Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë e hapur]]
|Open Labs
|-
|27.02.2016
|16:00
|[[Mozcafe Tirana nr.4]]
|Mozilla
|-
|13.02.2016
|16:00
|[[Mozcafe Tirana nr.3]]
|Mozilla
|-
|06.02.2016
|16:00
|[[Mapathon nr.2|OpenStreetMap Mapathon #2]]
|OpenStreetMap
|-
|23.01.2016
|16:00
|[[Fedora Localization Sprint nr.2|Fedora Localization Sprint #2]]
|Fedora
|-
|16.01.2016
|16:00
|[[ 15 vjet Wikipedia - Editathon]]
|Wikipedia
|-
|07.01.2016
|18:30
|[[Linux Meetup- Njohje me sistemet operative]]
|GNU/Linux
|-


<!--
Aktvitetet e vitit 2015
-->
! rowspan="43" |2015
|19.12.2015
|16:00
|[[Fedora Meetup nr 3 | Fedora Meetup #3]]
|Fedora
|-
|12.12.2015
|16:00
|[[John Sturdy në Open Labs: prezantim për OSM dhe Makespaces]]
|OpenStreetMap
|-
|8.12.2015
|18:00
|[[OpenStreetMap: Takim i hapur nr.2]]
|OpenStreetMap
|-
|05.12.2015 & 06.12.2015
|9:30
|[[Wiki weekend Tirana 2015]]
|Wikimedia
|-
|26.11.2015
|18:00
|[[ LibreOffice Localization Sprint nr.6]]
|LibreOffice
|-
|24.11.2015
|18:00
|[[OpenStreetMap: Takim i hapur nr.1]]
|OpenStreetMap
|-
|14.11.2015
|18:00
|[[OpenStreetMap: Takim i hapur nr.0 ]]
|OpenStreetMap
|-
|14.11.2015
|16:00
|[[Fedora 23 Release party]]
|Fedora
|-
|7.11.2015
|10:00
|[[Mozilla Academy nr.5: Prezantim në Oficina & Harry Fultz]]
|Mozilla
|-
|05.11.2015
|18:00
|[[Projeksion: Dokumentari "CodeGirl"]]
|Open Labs
|-
|31.10.2015
|16:00
|[[Fedora Localization Sprint nr 1 | Fedora Localization Sprint #1]]
|Fedora
|-
|27.10.2015
|18:00
|[[Apliko për internship në Fedora Outreachy program 2015]]
|Fedora
|-
|24.10.2015
|16:00
|[[LibreOffice: Localization Sprint nr.5]]
|LibreOffice
|-
|17.10.2015
|16:00
|[[CodeWeek: histori të së përditshmes së koduesve]]
|
|-
|13.10.2015
|17:00
|[[Ada Lovelace Day 2015]]
|Open Labs
|-
|08.10.2015
|18:00
|[[LibreOffice: Localization Sprint nr.4]]
|Libre Office
|-
|06.10.2015
|16:00
|[[Wiki Loves Monuments - City Tour në Tiranë]]
|Wikimedia
|-
|03.10.2015
|16:00
|[[Mozilla Academy nr.4: Mozilla Albania Website]]
|Mozilla
|-
|30.09.2015
|18:00
|[[PHPList Albania User Group meetup #1]]
|PHPList
|-
|26.09.2015
|16:00
|[[Mozilla Academy nr.3: Ardian Haxha prezanton Mozilla VR (Virtual Reality)]]
|Mozilla
|-
|23.09.2015
|18:00
|[[Wiki Loves Monuments: këshilla për pjesëmarrje në konkursin e fotografisë]]
|Wikimedia
|-
|19.09.2015
|16:00
|[[Mozilla Academy nr.2: Firefox OS Bugsprint]]
|Mozilla
|-
|12.09.2015
|16:00
|[[Mozilla Academy nr.1: Prezantim]]
|Mozilla
|-
|04.09.2015
|18:00
|[[Wiki Loves Monuments Shqipëri & Kosovë: Takim Informativ me Arianit Dobroshin]]
|Wikimedia
|-
|21.07.2015
|18:00
|[[3 vjetori i Open Labs Hackerspace]]
|Open Labs
|-
|15.07.2015
|17:00
|[[Fedora Meetup nr 2 | Fedora Meetup #2]]
|Fedora
|-
|20.06.2015
|16:00
|[[LibreOffice Localization Sprint nr.3]]
|LibreOffice
|-
|13.06.2015
|16:00
|[[LibreOffice Localization Sprint nr.2]]
|LibreOffice
|-
|09.05.2015 & 10.05.2015
|12:00
|[[ OSCAL 2015]]
|Open Labs
|-
|24.04.2015
|12:00
|[[Wiki Women Camp]]
|
|-
|25.03.2015
|19:00
|[[Document Freedom Day 2015]]
|LibreOffice
|-
|07.03.2015
|16:00
|[[Cyber Security Workshop]]
|
|-
|28.02.2015 & 01.03.2015
|10:00
|[[Mozilla weekend Tirana 2015]]
|Mozilla
|-
|14.02.2015
|16:00
|[[I love Fedora Meetup]]
|Fedora
|-
|07.02.2015
|16:00
|[[Maratonë tritimi: The internet's own boy]]
|Open Labs
|-
|31.01.2015
|16:00
|[[ Wordpress cafe nr.3]]
|Wordpress
|-
|24.01.2015
|16:00
|[[ Wikicafe Tirana nr.1]]
|Wikipedia
|-
|17.01.2015
|16:00
|[[Wordpress cafe nr.2]]
|Wordpress
|-
|17.01.2015
|14:00
|[[Webmacademy nr 7 në Openlabs| Webmacademy nr 7 në Open Labs]]
|
|-
|16.01.2015
|15:30
|[[LPI Open Day & Fedora Linux install-fest në Universitetin e Durrësit]]
|GNU/Linux
|-
|15.01.2015
|13:30
|[[LPI Open Day në Universitetin e Tiranës, Fakultetin e Ekonomisë]]
|GNU/Linux
|-
|10.01.2015
|16:00
|[[LibreOffice cafe nr.2]]
|LibreOffice
|-
|10.01.2015
|14:00
|[[ Webmacademy nr 6 në Open Labs]]
|
|-


== 2012 (year zero) ==
<!-- viti 2014 -->
* Themelimi i komunitetit, regjistrimi gjykatë.
! rowspan="37" |2014
|20.12.2014
|16:00
|[[ Webmacademy nr 5 në Open Labs]]
|
|-
|17.12.2014
|18:00
|[[Mozcafe Tirana nr 3]]
|Mozilla
|-
|13.12.2014
|16:00
|[[ Webmacademy nr 4 në Open Labs]]
|
|-
|06.12.2014
|16:00
|[[ Webmacademy nr 3 në Open Labs]]
|
|-
|03.12.2014
|18:00
|[[LibreOffice cafe nr.1]]
|LibreOffice
|-
|29.11.2014
|16:00
|[[ Webmacademy nr 2 në Open Labs]]
|
|-
|22.11.2014
|16:00
|[[ Webmacademy nr 1 në Open Labs]]
|
|-
|08.11.2014
|16:00
|[[Wordpress cafe nr.1]]
|Wordpress
|-
|03.11.2014
|17:00
|[[Si të përdorim command line]]
|
|-
|01.11.2014 & 02.11.2014
|9:30
|[[ Wiki weekend Tirana 2014]]
|Wikimedia
|-
|27.10.2014
|18:00
|[[Mozcafe Tirana nr.2]]
|Mozilla
|-
|27.09.2014
|16:00
|[[Open Labs Maker party #1]]
|Open Labs
|-
|16.09.2014
|16:00
|[[NetBSD - Meet & Greet with Marc Balmer]]
|NetBSD
|-
|13.09.2014
|16:00
|[[Sugru built night]]
|Open Labs
|-
|13.09.2014
|13:00
|[[LPI Albania open day nr.2]]
|GNU/Linux
|-
|02.08.2014
|17:00
|[[Linux Kafe nr.3]]
|GNU/Linux
|-
|30.07.2014
|18:00
|[[Arduino Workshop nr 3]]
|Arduino
|-
|23.07.2014
|18:00
|[[Mësoni çdo gjë rreth Learnable.com]]
|
|-
|16.07.2014
|17:00
|[[ 2 vjetori i Open Labs Hackerspace]]
|Open Labs
|-
|09.07.2014
|19:00
|[[Wikiakademia dhe Wikimedia : Lokalizimi]]
|Wikimedia
|-
|07.07.2014
|19:00
|[[ stoppërgjimeve: Bisedë e hapur rreth përgjimeve të NSA në Shqipëri]]
|Open Labs
|-
|05.07.2014
|17:00
|[[LPI Albania: Open day ]]
|GNU/Linux
|-
|28.06.2014
|16:00
|[[L10N Sprint - maratonë lokalizimi]]
|Mozilla
|-
|21.06.2014
|16:00
|[[Wikiakademia: Prezantim i projektit dhe përkthimi platformës në shqip]]
|Wikimedia
|-
|14.06.2014
|16:00
|[[LibreOffice:Localization Hackathon]]
|LibreOffice
|-
|07.06.2014
|16:00
|[[Prezantim  i platformës menaxhimit  të përmbajtjes Open  Atrium CMS]]
|
|-
|06.06.2014
|16:00
|[[Reset the Net: 1 vit pas skandalit të zbuluar nga Snowden]]
|
|-
|31.05.2014
|16:00
|[[Arduino Kafe 1: prezantim i website i komunitetit shqiptar Arduino]]
|Arduino
|-
|10.05.2014
|16:00
|[[ Mozcafe Tirana nr.1]]
|Mozilla
|-
|03.04.2014 & 04.04.2014
|8:30
|[[OSCAL 2014]]
|Open Labs
|-
|19.04.2014
|16:0
|[[Linux Caffe nr 2]]
|GNU/Linux
|-
|31.03.2014
|19:00
|[[Linux Caffe nr 1]]
|GNU/Linux
|-
|29.03.2014
|16:00
|[[Arduino day 2014]]
|Arduino
|-
|08.02.2014 & 09.02.2014
|9:00
|[[Mozilla Weekend 2014]]
|Mozilla
|-
|01.02.2014
|15:00
|[[Open Source VOIP-Workshop]]
|
|-
|25.01.2014
|14:30
|[[ Ubuntu User days 2014]]
|Ubuntu
|-
|15.01.2014
|19:00
|[[Open Source Tools for your Art: create your website]]
|
|-
 
<!--  viti 2013 -->
! rowspan="26" |2013
|28.12.2013
|19:00
|[[Geek Bazaar i fundvitit nga Open Labs]]
|Open Labs
|-
|23.11.2013
|15:00
|[[Rasberry Pi workshop në Open Labs nr 0]]
|Rasberry Pi
|-
|09.11.2013
|15:00
|[[Linux Installfest at Open Labs nr 0]]
|GNU/Linux
|-
|02.11.2013
|15:00
|[[LibreOffice Calc workshop dhe takim i grupit të përkthimit]]
|LibreOffice
|-
|26.10.2013
|15:00
|[[LibreOffice: takim i grupit të përkthimit]]
|LibreOffice
|-
|23.10.2013
|19:00
|[[Mozilla Summit: sharing the experience]]
|Mozilla
|-
|19.10.2013
|15:00
|[[LibreOffice workshop 2]]
|LibreOffice
|-
|12.10.2013
|15:00
|[[LibreOffice workshop 1]]
|LibreOffice
|-
|05.10.2013
|15:00
|[[Projektojmë: DEFCON the documentary]]
|Open Labs
|-
|28.09.2013
|15:00
|[[EMACS workshop dhe 30 vjetori i projektit GNU]]
|GNU/Linux
|-
|21.09.2013
|15:00
|[[Wikipedia workshop në Open Labs]]
|Wikipedia
|-
|28.08.2013
|19:00
|[[Instructables build night]]
|
|-
|03.08.2013
|18:00
|[[HTML Workshop]]
|HTML
|-
|24.07.2013
|19:00
|[[Weekly Meeting]]
|Open Labs
|-
|18.07.2013
|19:00
|[[Open Steps workshop në Open Labs]]
|Open Labs
|-
|16.06.2013
|19:00
|[[Festojmë 1 vit Open Labs]]
|Open Labs
|-
|01.06.2013
|15:00
|[[Audacity: Workshop për editorin muzikor open source]]
|Open Labs
|-
|25.05.2013
|15:00
|[[Wordpress 10th Anniversary]]
|Wordpress
|-
|18.05.2013
|15:00
|[[Linux Training Session nr 2]]
|-
|11.05.2013
|15:00
|[[Linux Training Session nr 1]]
|GNU/Linux
|-
|04.05.2013
|12:00
|[[C++ Workshop nr 2]]
|C++
|-
|13.04.2013
|15:00
|[[WMKIT - WORKSHOP]]
|Open Labs
|-
|30.03.2013
|15:00
|[[Document Freedom Day 2013]]
|LibreOffice
|-
|09.03.2013
|15:00
|[[Handson: Tomb Raider - The Lost Dominion]]
|Open Labs
|-
|02.03.2013
|15:00
|[[Ubuntu Jam në Tiranë]]
|Ubuntu
|-
|8.02.2013
|16:30
|[[Premiera botërore e dokumentarit për The Pirate Bay edhe në Tiranë]]
|Open Labs
|-
 
<!-- viti 2012 -->
! rowspan="9" |2012
|19.12.2012
|19:30
|[[Projektime për Blender]]
|Open Labs
|-
|7.12.2012
|19:00
|[[Open Labs prezanton: kliko.al]]
|Open Labs
|-
|14.11.2012
|19:30
|[[Projektojmë: Erik Topol dhe e ardhmja pa tel e mjekësisë]]
|Open Labs
|-
|7.11.2012
|19:30
|[[Open Labs Prezanton: Michael Anti - Mbrapa Firewall të madh Kinez]]
|-
|03.11.2012
|19:00
|[[Catastroika në shqip]]
|Open Labs
|-
|31.10.2012
|19:30
|[[Open Labs preznaton: TED talks në shqip (edicioni 121031)]]
|Open Labs
|-
|27.10.2012
|12:00
|[[Open Labs krijon ndriçues LED për Halloween]]
|Open Labs
|-
|24.10.2012
|19:00
|[[TED talks shqip]]
|Open Labs
|-
|13.10.2012
|18:30
|[[Firefox & Thunderbird release party]]
|Mozilla
|-
|}

Latest revision as of 08:13, 2 December 2021

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizimit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.


Viti Data Ora Emri Projekti/Prezantuesi
2021 17.12.2021 18:00 Building a website with Jekyll Open Labs
08.12.2021 18:00 Copyleft coffee meetup Open Labs
04.12.2021 11:00 Arduino Meetup HSA
18.11.2021 18:00 OsmGeoWeek 2021 OpenStreetMap
12.11.2021 18:00 Linking Wikipedia, Wikidata and Wikimedia Commons WCUGA
29.10.2021 18:00 Introduction to Wikidata part 2 WCUGA
22.10.2021 18:00 Introduction to Wikidata WCUGA
15.10.2021 18:00 Wikimedia Commons WCUGA
12.10.2021 19:00 Ada Lovelace Day 2021 Open Labs
08.10.2021 18:00 PreservingTirana Editathon WCUGA
16.07.2021 19:00 Open Labs Birthday Party Open Labs
29.06.2021 18:30 WikiFilmat SQ editathon WCUGA
27.05.2021 18:00 Muaji i LibreOffice LibreOffice
17.05.2021 18:00 ObviaJS Tedi Moçi
01.05.2021 11:30 Bustracker dhe bookmarketplace Hackerspace Albania
08.03.2021 18:30 Gratë shqiptare në STEM WCUGA
20.02.2021 16:00 Aktorët shqiptarë në Wikipedia WCUGA
06.02.2021 17:00 WikiFilmat SQ WCUGA
15.01.2021 15:00 Wikipedia 20 WCUGA
2020 5-6.12.2020 TBA Balkan FLOSStival 2020 Open Labs
31.10.2020 16:00 Halloween Stories (online) Open Labs
18.10.2020 10:00 Preserving Western Balkans - Prishtina #4 (online) RYCO & Open Labs
17.10.2020 10:00 Preserving Western Balkans - Prishtina #3 (online) RYCO & Open Labs
16.10.2020 10:00 Preserving Western Balkans - Tirana #2 (online) RYCO & Open Labs
15.10.2020 10:00 Preserving Western Balkans - Tirana #1 (online) RYCO & Open Labs
2.05.2020 14:00 Webinar: Instalimi i një serveri të thjeshtë SMTP (Workshop) FLOSSK & OL
28.04.2020 18:00 Webinar: Si të krijosh një sistem të sigurt dhe privat, nga zero FLOSSK & OL
25.04.2020 15:00 PCB design with KiCAD - Webinar FLOSSK & OL
29.02.2020 16:00 openSUSE Localization openSUSE
06.02.2020 18.00 - 21.00 Tirana WordPress meetup - Kickoff Meeting WordPress
29.01.2020 17:30 “Building an Art Gallery in the Browser”. Using AR and VR in the Browser Doug Sillars
26.01.2020 17:00 - 19:00 InfoSec Meetup January 2020 Tirana InfoSec Meetup
22.01.2020 17:00 Mozilla Common Voice Mozilla
14.01.2020 18:30 Environmental Hackathon Meeting Nr. 4
16.01.2020 17:00 Mozilla Commons Voice Mozilla
15.01.2020 17:00 Online privacy for activists workshop Open Labs & activist friends
11.01.2020 16:30 Open Source Digital Infrastructure for activists workshop Open Labs & Uzina Tirana
11.01.2020 11:30 openSUSE meetup openSUSE
10.01.2020 17:00 Mozilla Common Voice Mozilla
2019 27.12.2019 18:00 Festa e fundvitit e komunitetit Open Labs hackerspace
26.12.2019 18:30 Environmental Hackathon Meeting Nr. 3
21.12.2019 15:00 LibreOffice Localisation Sprint Nr.3 LibreOffice
19.12.2019 18:00 LibreOffice Localisation Sprint Nr.2 LibreOffice
17.12.2019 18:30 Environmental Hackathon Meeting Nr. 2
16.12.2019 17:30 Introduction to LibreOffice Infra LibreOffice
09.12.2019 16:30 Environmental Hackathon Meeting Nr. 1
23.11.2019 13:00 LibreOffice: Marketing & Advocacy LibreOffice
20.11.2019 18:00 Si të kontribuoni në Dizajn/UX të LibreOffice LibreOffice
16.11.2019 10:00 GitLab meet up - Tirana GitLab
14.11.2019 18:00 OSMGeoWeek 2019 OpenStreetMap
09.11.2019 10:00 CryptoParty Tirana 2019 CryptoParty
06.11.2019 18:00 LibreOffice Localisation Sprint LibreOffice
02.11.2019 11:00 - 16:00 Editoria Developers Meetup Editoria (Coko Foundation)
01.11.2019 18.00 Meet & greet with Eda Nano Open Labs Community
05.10.2019 11:00 Kiwi TCMS localisation sprint Kiwi TCMS
01.10.2019 18:00 Presenting: State of the Map Southeastern Europe FLOSSK
30.09.2019 18:00 Meet and greet with Murat Emir Cabaroğlu Open Labs Community
28.09.2019 18:00 Fedora Women Day 2019 The Fedora Project
07.09.2019 13.30 Meet & greet with Adam Hyde Coko Foundation
22.08.2019 18:00 OpenStreetMap Albania meets Kaart team OSM & Kaart
30.07.2019 18:00 Arkitektura e Tiranës në Wikimedia Commons Photo Walk Tirana & Preserving Tirana
15.07.2019 18:00 Switching.social - platformat që respektojnë privatësinë tonë Open Labs community
12.07.2019 18:00 Open Labs birthday bash - 7 years Open Labs community
10.07.2019 17:30 Internet i decentralizuar - Fediverse meetup Open Labs community
13.06.2019 18:00 OSM Mapathon OpenStreetMap
18.05.2019 & 19.05.2019 9:00 OSCAL 2019 Open Labs
04.05.2019 11:00 WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.6 WCUGA
30.04.2019 18:30 WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.5 WCUGA
24.04.2019 18:30 WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.4 WCUGA
28.03.2019 18:30 WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.3 WCUGA
19.03.2019 18:30 WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.2 WCUGA
02.03.2019 17:00 Getting Into InfoSec via Open Source
19.02.2019 18:30 OpenStreetMap Mapathon #10 OpenStreetMap
12.01.2019 11:00 openSUSE Meetup#3 openSUSE
10.01.2019 17:00 PreservingTirana TBA
2018
22.12.2018 10:00 openSUSE Meetup#2 openSUSE
22.12.2018 TBA Muaji i LibreOffice 2018 - Takim i komunitetit LibreOffice
19.12.2018 TBA Muaji i LibreOffice 2018 - Marketing LibreOffice
18.12.2018 17:30 Fedora 29 Release Party Fedora
15.12.2018 13:00 Muaji i LibreOffice 2018 - Përkthime #2 LibreOffice
15.12.2018 11:00 Workshop rreth Python Python
8 & 9 Dec.2018 09:30 - 18:00 Wiki Weekend Tirana 2018 Wikimedia
05.12.2018 17:45 Muaji i LibreOffice 2018 - Përkthime #1 LibreOffice
21.11.2018 TBA Muaji i LibreOffice 2018 - Dizajn LibreOffice
17.11.2018 11:30 CryptoParty ne Log CryptoParty
10.11.2018 10:00 Workshop për Git Git
07.11.2018 17:30 Muaji i LibreOffice 2018 - Kodim LibreOffice
03.11.2018 11:00AM Muaji i LibreOffice 2018 - Hyrje në LibreOffice LibreOffice
29 Oct.2018 17:30 Wikidata Sixth Birthday (Workshop) Wikimedia
27.10.2018 10:00 openSUSE Meetup#1 openSUSE
26.10.2018 18:00 Maptime Tirana 8 OpenStreetMap
20.10.2018 10:00 phpList Bugsquash Party phpList
26, 27 & 28 Sept. 2018 TBA LibOCon 2018 LibreOffice
24.09.2018 18:00 Parimet SOLID & Hyrje në UX
15.09.2018 17:30 Elegoo Workshop Eva Vraniçi
27.08.2018 18:00 Open hardware meetup with Alex & friends Open Hardware
23.07.2018 18:00 CityZen monthly meetup - June 2018 CityZen
14.07.2018 18:00 Identihub Workshop Open Source Design
13.07.2018 18:00 SysAdm #4 Boris Budini
12.07.2018 19:00 Open Labs 6th anniversary Open Labs
10.07.2018 18:00 SysAdm #3 Boris Budini
06.07.2018 19:30 OONI Probe Workshop Tor Project
06.07.2018 18:00 Mix Networks Design David Stainton
06.07.2018 16.00 SysAdm #2 Boris Budini
03.07.2018 18:00 Angular (v6) workshop Renato Selenica
29.06.2018 18:00 LibreOffice Localization Sprint 11 LibreOffice
27.06.2018 18:30 Maptime Tirana 7 OpenStreetMap
25.05.2018 9:00 Global Diversity CFP Day Tirana Gerard Sans
19.05.2018 & 20.05.2018 9:00 OSCAL 2018 Open Labs
28.04.2018 9:30 Code4Culture Editathon Korçë 2018 WCUGA
27.04.2018 17:00 Takimi i dytë për vullnetarët - OSCAL 2018 Open Labs
25.04.2018 19:00 Maptime Tirana 6 OpenStreetMap
21.04.2018 18:00 - 23.30 CopyFest Durrës 2018 Creative Commons Albania
18.04.2018 18:00 Crypto currencies and steemit.com Christian & Akiko
16.04.2018 17:30 Takimi i parë për vullnetarët - OSCAL 2018 Open Labs
07.04.2018 17:00 Gaming in Fedora Fedora
24.03.2018 12:00 Open Food Facts Open Food Facts
17.03.2018 16:00 Google Summer of Code dhe Outreachy në Fedora Fedora
15.03.2018 15:00 Public Money Public Code campaign - localization Nr.1 FSFE
03.03.2018 09:00 Debian Bug Squashing Party Debian
23.02.2018 18:30 Maptime Tirana 5 OpenStreetMap
20.02.2018 17:00 Nextcloud Release Party Nextcloud
19.02.2018 17:00 CityZen App Meetup Nr. 5 CityZen app
17.02.2018 18:00 Open Source Design Workshop Open Source Design
31.01.2018 17.30 CityZen App Meetup Nr. 4 CityZen app
27.01.2018 12.00 EasyGnuPG Workshop Open Labs
27.01.2018 10.00 Trajnim për komandat e Linux - Trajnimi 3 Linux
23.01.2018 09.00 Wikipedia editathon Shkolla "Ernest Koliqi" Wikimedia
20.01.2018 13.00 tmux Workshop Open Labs
20.01.2018 10.30 Introduction to IRC Open Labs
17.01.2018 18.00 Maptime Tirana 4 OpenStreetMap
16.01.2018 18.30 Nextcloud meetup Nr.3 Nextcloud
16.01.2018 16.00 Red Hat Career Days Red Hat
15.01.2018 17:00 Wikipedia 15th Anniversary Wikipedia
13.01.2018 10.00 CopyFest 2018 Day 2 Creative Commons
12.01.2018 18.00 CopyFest 2018 Day 1 Creative Commons
09.01.2018 18:00 Punëtori Git Aldo Ziflaj
04.01.2018 18:00 Blockchain Meetup Artiona Bogo & Elton Ngjela
2017 23.12.2017 12:00 Hacker Bazaar Open Labs
23.12.2017 10:00 Trajnim per komandat e Linux - Trajnimi 2 Linux
22.12.2017 17:00 LibreOffice Month 2017 - Takim i komunitetit LibreOffice
20.12.2017 10:00 Code Week 2017 Burrel CodeWeek
19.12.2017 10:00 Code Week 2017 Burrel CodeWeek
18.12.2017 10:00 Code Week 2017 Burrel CodeWeek
16.12.2017 16:00 LibreOffice Month 2017 - Collabora Online dhe Nextcloud LibreOffice
16.12.2017 10:00 Trajnim per komandat e Linux - Trajnimi 1 Linux
15.12.2017 19:00 Subjektiviteti i tekstit - Analizë me Python Fedora
13.12.2017 17.30 CityZen app Meetup 3 CityZen
12.12.2017 17.00 LibreOffice Month 2017 - Marketing dhe Design LibreOffice
10.12.2017 Wiki Weekend 2017 - Day 2 Wikimedia
09.12.2017 Wiki Weekend 2017 - Day 1 Wikimedia
06.12.2017 17.30 LibreOffice Month 2017 - Hyrje në LibreOffice LibreOffice
02.12.2017 16:00 Takim Anëtarësh - Nëntor & Dhjetor Open Labs
01.12.2017 18:00 Quad9 DNS Workshop Open Labs
25.11.2017 11:00 Wikimedia Diversity Editathon Wikimedia
18.11.2017 10:00 OpenStreetMap GeoWeek Tirana OpenStreetMap
16.11.2017 16:00 CityZen App Meetup Nr.2 CityZen
14.11.2017 17:00 Lançimi i Firefox Quantum 57 Mozilla Albania
08.11.2017 17:00 Introduction to Git Open Labs
28.10.2017 16:00 Takim anëtarësh-Tetor Open Labs
21.10.2017 18:00 From prototype to production Akiko (Japan) & Chris (Germany)
21.10.2017 15:00 Maptime Tirana 3 OpenStreetMap
18.10.2017 18:00 CityZen App - Meetup Nr.1 CityZen
09.10.2017 17:30 Takim i Wikimedianëve Wikimedia
04.10.2017 18:00 Firefox Quantum Sprint Mozilla
04.10.2017 16:00 End of RGSoC 2017 - Celebration Nextcloud
30.09.2017 10:00 Cryptoparty Tirana 2017 Open Labs
28.09.2017 18:00 Debian Meetup Nr.2 Debian
23.09.2017 16:00 Fedora Woman Day (FWD) 2017 Fedora
19.09.2017 16:00 Red Hat Career Day Red Hat
16.09.2017 16:00 Takim Anëtarësh - Shtator Open Labs
15.09.2017 18:00 LibreOffice Localization Sprint 10 LibreOffice
14.09.2017 17:00 OSCAL 2018 - takim i grupit organizativ Open Labs
13.09.2017 16:00 LulzBot 3D Printing Workshop Ura Design
12.09.2017 18:00 Mozilla Common Voice Workshop Mozilla
05.09.2017 19:30 Deep Learning me Python Fedora
31.08.2017 - 6.09.2017 FOSScamp Syros 2017 Ura Design
13.08.2017 19:00 OpenStreetMap Birthday party OpenStreetMap
31.07.2017 18:00 Nextcloud: sprint lokalizimi nr.3 Nextcloud
28.07.2017 16:00 Takim i anëtarëve të Open Labs Open Labs
26.07.2017 19:00 Fedora Loves Python workshop nr.2 Fedora
22.07.2017 19:00 5-vjetori i themelimit të Open Labs Open Labs
21.07.2017 18:00 Debian Meetup nr.1 Debian
11.07.2017 17:00 Wikipedia SQ - Open Day nr2 Wikimedia
05.07.2017 18:00 Fedora 26 Release Party Fedora
04.07.2017 18:00 Wikipedia SQ - Open Day Wikimedia
01.07.2017 18:00 Kick Off RGSoC 2017 - Celebration Open Labs
29.06.2017 18:00 Nextcloud l10n #2 Nextcloud
21.06.2017 Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia Open Labs
17.06.2017 16:00 Mozilla WebVR Workshop #2 Mozilla
17.06.2017 10:00 opendata.tirana.al Hackathon #2 - Empowered by Open Diversity Project Open Labs
16.06.2017 18:00 OpenStreetMap Meetup #1 OpenStreetMap
10.06.2017 & 11.06.2017 Puntori me temë 'Migration to LibreOffice' me Italo Vignoli LibreOffice
31.05.2017 18:00 Fedora Meetup #7 Fedora
26.05.2017 18:00 Maptime Tirana nr 2 OpenStreetMap
20.05.2017 10:00 opendata.tirana.al Hackathon - Empowered by Open Diversity Project Open Labs
15.05.2017 17:00 Nextcloud Meetup #2 Nextcloud
13.05.2017 & 14.05.2017 9:00 OSCAL 2017 Open Labs
26.04.2017 17:00 Document Freedom Day 2017 LibreOffice
20.04.2017 17:00 Fedora Localization Sprint #10 Fedora
19.04.2017 17:00 Mozilla WebVR Camp nr. 1 Mozilla
17.04.2017 17:00 Maptime Tirana nr. 1 OpenStreetMap
12.04.2017 16:00 Fedora Localization Sprint #9 Fedora
25.03.2017 & 26.03.2017 9:30 Linux Weekend 2017 GNU/Linux
18.03.2017 & 19.03.2017 10:00 48H Free Open Source Hackathon Tirana Open Labs
18.02.2017 11:00 OpenStreetMap Mapathon #9 OpenStreetMap
17.02.2017 17:30 Hyrje në JOSM OpenStreetMap
15.02.2017 17:00 Fedora Localization Sprint #8 Fedora
08.02.2017 17:30 Wikidata talk/workshop Wikimedia
28.01.2017 11:00 OpenStreetMap Mapathon #8 OpenStreetMap
25.01.2017 17:00 Open Source Design workshop nr.1 Open Source Design
23.01.2017 17:30 Nextcloud 11 Release Party Nextcloud
18.01.2017 17:00 Lokalizim i privacytools.io
14.01.2017 10:00 Sitepoint hackathon SitePoint
11.01.2017 17:00 OpenStreetMap Mapathon #7 OpenStreetMap
2016 28.12.2016 17:30 Nextcloud l10n #1 Nextcloud
22.12.2016 17:00 Fedora Loves Python Workshop #1 Fedora
21.12.2016 19:00 Festa e fundvitit në hackerspace Open Labs
21.12.2016 17:00 LibreOffice month 2016: Takim i komunitetit LibreOffice
17.12.2016 12:00 Mozilla Tech Speakers Tirana- Training nr.2 Mozilla
15.12.2016 17:00 LibreOffice month 2016: Design and marketing LibreOffice
11.12.2016 16:00 Fedora 25 Release party Fedora
10.12.2016 15:00 LibreOffice month 2016: sprint lokalizimi LibreOffice
03.12.2016 & 04.12.2016 9:00 Wiki weekend Tirana 2016 Wikimedia
30.11.2016 17:00 OpenStreetMap Mapathon #6 OpenStreetMap
23.11.2016 17:30 Nextcloud Meetup #1 Nextcloud
20.11.2016 15:00 WikiProjekti Gratë Wikimedia
12.11.2016 16:00 Fedora Meetup #6 Fedora
2.11.2016 16:00 Wiki Loves Maps: Mapathon Wikimedia
29.10.2016 15:00 OpenSource Hardware Meetup #2- Nextcloud box Nextcloud
26.10.2016 Fedora Localization Sprint #7 Fedora
19.10.2016 17:00 OpenStreetMap Mapathon: Përmirësojmë të dhënat e OpenStreetMap OpenStreetMap
19.10.2016 15:00 Fedora Meetup #5 Fedora
17.10.2016 13:00 Code Week Albania 2016
12.10.2016 18:00 Nextcloud Workshop Nextcloud
11.10.2016 18:00 ADA Lovelace day Open Labs
10.10.2016 16:00 PHPList Hack Sprint PHPList
10.10.2016 15:00 OSHM1, i ftuar Iker Perez de Albeniz Villarroel
24.09.2016 16:00 Software Freedom Day 2016 LibreOffice
21.09.2016 18:00 Fedora Meetup #4 Fedora
21.09.2016 16:00 Zgjedhjet e bordit 2016 Open Labs
17.09.2016 17:00 Wiki Loves Earth 2016, ndarja e çmimeve Wikimedia
31.08.2016 17:00 MozCafé Tirana nr.6 me Giannis Konstantinidis Mozilla
27.08.2016 FOSSCamp Balkans 2016 Open Labs
27.07.2016 16:30 Wiki Loves Maps 2016 Wikimedia
20.07.2016 18:00 Fedora Localization Sprint #6 Fedora
19.07.2016 18:00 Fedora Women Day Fedora
16.07.2016 19:00 Open Labs feston 4 vjetorin Open Labs
09.07.2016 16:00 Fedora 24 Release party Fedora
06.07.2016 18:00 LibreOffice Localization Sprint nr.8 LibreOffice
06.07.2016 16:30 Wiki Loves Maps: Takimi nr.1 Wikimedia
25.06.2016 16:00 Mozcafe Tirana nr.5 Mozilla
04.06.2016 16:00 SuperTuxcart- prezantim dhe kampionat
04.06.2016 16:00 SitePoint Meetup nr.3 SitePoint
01.06.2016 18:00 PHPList Localization Sprint #1 PHPList
30.05.2016 18:00 LibreOffice Localization Sprint nr.7 LibreOffice
19.05.2016 17:00 Linux Command-Line Workshop me James Halliday GNU/Linux
18.05.2016 16:00 OpenStreetMap Mapathon #5 OpenStreetMap
14.05.2016 & 15.05.2016 10:00 OSCAL 2016 Open Labs
30.04.2016 14:00 Fedora Localization Sprint #5 Fedora
20.04.2016 18:00 Pidora Workshop -Fedora & Raspberry Pi Fedora
16.04.2016 16:00 OpenStreetMap Mapathon #4 OpenStreetMap
15.04.2016 18:00 Fedora Localization Sprint #4 Fedora
04.04.2016 18:00 Fedora Localization Sprint #3 Fedora
02.04.2016 16:00 Mozilla Tech Speakers Tirana- Training nr.1 Mozilla
30.03.2016 18:00 Linux Meetup 2: Teknikat dhe teknologjitë e virtualizimit GNU/Linux
26.03.2016 16:00 Document Freedom day 2016 LibreOffice
23.03.2016 18:00 OpenStreetMap Mapathon #3 OpenStreetMap
05.03.2016 16:00 Fuqizimi i public domain & creative commons në Shqipëri: Bisedë e hapur Open Labs
27.02.2016 16:00 Mozcafe Tirana nr.4 Mozilla
13.02.2016 16:00 Mozcafe Tirana nr.3 Mozilla
06.02.2016 16:00 OpenStreetMap Mapathon #2 OpenStreetMap
23.01.2016 16:00 Fedora Localization Sprint #2 Fedora
16.01.2016 16:00 15 vjet Wikipedia - Editathon Wikipedia
07.01.2016 18:30 Linux Meetup- Njohje me sistemet operative GNU/Linux
2015 19.12.2015 16:00 Fedora Meetup #3 Fedora
12.12.2015 16:00 John Sturdy në Open Labs: prezantim për OSM dhe Makespaces OpenStreetMap
8.12.2015 18:00 OpenStreetMap: Takim i hapur nr.2 OpenStreetMap
05.12.2015 & 06.12.2015 9:30 Wiki weekend Tirana 2015 Wikimedia
26.11.2015 18:00 LibreOffice Localization Sprint nr.6 LibreOffice
24.11.2015 18:00 OpenStreetMap: Takim i hapur nr.1 OpenStreetMap
14.11.2015 18:00 OpenStreetMap: Takim i hapur nr.0 OpenStreetMap
14.11.2015 16:00 Fedora 23 Release party Fedora
7.11.2015 10:00 Mozilla Academy nr.5: Prezantim në Oficina & Harry Fultz Mozilla
05.11.2015 18:00 Projeksion: Dokumentari "CodeGirl" Open Labs
31.10.2015 16:00 Fedora Localization Sprint #1 Fedora
27.10.2015 18:00 Apliko për internship në Fedora Outreachy program 2015 Fedora
24.10.2015 16:00 LibreOffice: Localization Sprint nr.5 LibreOffice
17.10.2015 16:00 CodeWeek: histori të së përditshmes së koduesve
13.10.2015 17:00 Ada Lovelace Day 2015 Open Labs
08.10.2015 18:00 LibreOffice: Localization Sprint nr.4 Libre Office
06.10.2015 16:00 Wiki Loves Monuments - City Tour në Tiranë Wikimedia
03.10.2015 16:00 Mozilla Academy nr.4: Mozilla Albania Website Mozilla
30.09.2015 18:00 PHPList Albania User Group meetup #1 PHPList
26.09.2015 16:00 Mozilla Academy nr.3: Ardian Haxha prezanton Mozilla VR (Virtual Reality) Mozilla
23.09.2015 18:00 Wiki Loves Monuments: këshilla për pjesëmarrje në konkursin e fotografisë Wikimedia
19.09.2015 16:00 Mozilla Academy nr.2: Firefox OS Bugsprint Mozilla
12.09.2015 16:00 Mozilla Academy nr.1: Prezantim Mozilla
04.09.2015 18:00 Wiki Loves Monuments Shqipëri & Kosovë: Takim Informativ me Arianit Dobroshin Wikimedia
21.07.2015 18:00 3 vjetori i Open Labs Hackerspace Open Labs
15.07.2015 17:00 Fedora Meetup #2 Fedora
20.06.2015 16:00 LibreOffice Localization Sprint nr.3 LibreOffice
13.06.2015 16:00 LibreOffice Localization Sprint nr.2 LibreOffice
09.05.2015 & 10.05.2015 12:00 OSCAL 2015 Open Labs
24.04.2015 12:00 Wiki Women Camp
25.03.2015 19:00 Document Freedom Day 2015 LibreOffice
07.03.2015 16:00 Cyber Security Workshop
28.02.2015 & 01.03.2015 10:00 Mozilla weekend Tirana 2015 Mozilla
14.02.2015 16:00 I love Fedora Meetup Fedora
07.02.2015 16:00 Maratonë tritimi: The internet's own boy Open Labs
31.01.2015 16:00 Wordpress cafe nr.3 Wordpress
24.01.2015 16:00 Wikicafe Tirana nr.1 Wikipedia
17.01.2015 16:00 Wordpress cafe nr.2 Wordpress
17.01.2015 14:00 Webmacademy nr 7 në Open Labs
16.01.2015 15:30 LPI Open Day & Fedora Linux install-fest në Universitetin e Durrësit GNU/Linux
15.01.2015 13:30 LPI Open Day në Universitetin e Tiranës, Fakultetin e Ekonomisë GNU/Linux
10.01.2015 16:00 LibreOffice cafe nr.2 LibreOffice
10.01.2015 14:00 Webmacademy nr 6 në Open Labs
2014 20.12.2014 16:00 Webmacademy nr 5 në Open Labs
17.12.2014 18:00 Mozcafe Tirana nr 3 Mozilla
13.12.2014 16:00 Webmacademy nr 4 në Open Labs
06.12.2014 16:00 Webmacademy nr 3 në Open Labs
03.12.2014 18:00 LibreOffice cafe nr.1 LibreOffice
29.11.2014 16:00 Webmacademy nr 2 në Open Labs
22.11.2014 16:00 Webmacademy nr 1 në Open Labs
08.11.2014 16:00 Wordpress cafe nr.1 Wordpress
03.11.2014 17:00 Si të përdorim command line
01.11.2014 & 02.11.2014 9:30 Wiki weekend Tirana 2014 Wikimedia
27.10.2014 18:00 Mozcafe Tirana nr.2 Mozilla
27.09.2014 16:00 Open Labs Maker party #1 Open Labs
16.09.2014 16:00 NetBSD - Meet & Greet with Marc Balmer NetBSD
13.09.2014 16:00 Sugru built night Open Labs
13.09.2014 13:00 LPI Albania open day nr.2 GNU/Linux
02.08.2014 17:00 Linux Kafe nr.3 GNU/Linux
30.07.2014 18:00 Arduino Workshop nr 3 Arduino
23.07.2014 18:00 Mësoni çdo gjë rreth Learnable.com
16.07.2014 17:00 2 vjetori i Open Labs Hackerspace Open Labs
09.07.2014 19:00 Wikiakademia dhe Wikimedia : Lokalizimi Wikimedia
07.07.2014 19:00 stoppërgjimeve: Bisedë e hapur rreth përgjimeve të NSA në Shqipëri Open Labs
05.07.2014 17:00 LPI Albania: Open day GNU/Linux
28.06.2014 16:00 L10N Sprint - maratonë lokalizimi Mozilla
21.06.2014 16:00 Wikiakademia: Prezantim i projektit dhe përkthimi platformës në shqip Wikimedia
14.06.2014 16:00 LibreOffice:Localization Hackathon LibreOffice
07.06.2014 16:00 Prezantim i platformës menaxhimit të përmbajtjes Open Atrium CMS
06.06.2014 16:00 Reset the Net: 1 vit pas skandalit të zbuluar nga Snowden
31.05.2014 16:00 Arduino Kafe 1: prezantim i website i komunitetit shqiptar Arduino Arduino
10.05.2014 16:00 Mozcafe Tirana nr.1 Mozilla
03.04.2014 & 04.04.2014 8:30 OSCAL 2014 Open Labs
19.04.2014 16:0 Linux Caffe nr 2 GNU/Linux
31.03.2014 19:00 Linux Caffe nr 1 GNU/Linux
29.03.2014 16:00 Arduino day 2014 Arduino
08.02.2014 & 09.02.2014 9:00 Mozilla Weekend 2014 Mozilla
01.02.2014 15:00 Open Source VOIP-Workshop
25.01.2014 14:30 Ubuntu User days 2014 Ubuntu
15.01.2014 19:00 Open Source Tools for your Art: create your website
2013 28.12.2013 19:00 Geek Bazaar i fundvitit nga Open Labs Open Labs
23.11.2013 15:00 Rasberry Pi workshop në Open Labs nr 0 Rasberry Pi
09.11.2013 15:00 Linux Installfest at Open Labs nr 0 GNU/Linux
02.11.2013 15:00 LibreOffice Calc workshop dhe takim i grupit të përkthimit LibreOffice
26.10.2013 15:00 LibreOffice: takim i grupit të përkthimit LibreOffice
23.10.2013 19:00 Mozilla Summit: sharing the experience Mozilla
19.10.2013 15:00 LibreOffice workshop 2 LibreOffice
12.10.2013 15:00 LibreOffice workshop 1 LibreOffice
05.10.2013 15:00 Projektojmë: DEFCON the documentary Open Labs
28.09.2013 15:00 EMACS workshop dhe 30 vjetori i projektit GNU GNU/Linux
21.09.2013 15:00 Wikipedia workshop në Open Labs Wikipedia
28.08.2013 19:00 Instructables build night
03.08.2013 18:00 HTML Workshop HTML
24.07.2013 19:00 Weekly Meeting Open Labs
18.07.2013 19:00 Open Steps workshop në Open Labs Open Labs
16.06.2013 19:00 Festojmë 1 vit Open Labs Open Labs
01.06.2013 15:00 Audacity: Workshop për editorin muzikor open source Open Labs
25.05.2013 15:00 Wordpress 10th Anniversary Wordpress
18.05.2013 15:00 Linux Training Session nr 2
11.05.2013 15:00 Linux Training Session nr 1 GNU/Linux
04.05.2013 12:00 C++ Workshop nr 2 C++
13.04.2013 15:00 WMKIT - WORKSHOP Open Labs
30.03.2013 15:00 Document Freedom Day 2013 LibreOffice
09.03.2013 15:00 Handson: Tomb Raider - The Lost Dominion Open Labs
02.03.2013 15:00 Ubuntu Jam në Tiranë Ubuntu
8.02.2013 16:30 Premiera botërore e dokumentarit për The Pirate Bay edhe në Tiranë Open Labs
2012 19.12.2012 19:30 Projektime për Blender Open Labs
7.12.2012 19:00 Open Labs prezanton: kliko.al Open Labs
14.11.2012 19:30 Projektojmë: Erik Topol dhe e ardhmja pa tel e mjekësisë Open Labs
7.11.2012 19:30 Open Labs Prezanton: Michael Anti - Mbrapa Firewall të madh Kinez
03.11.2012 19:00 Catastroika në shqip Open Labs
31.10.2012 19:30 Open Labs preznaton: TED talks në shqip (edicioni 121031) Open Labs
27.10.2012 12:00 Open Labs krijon ndriçues LED për Halloween Open Labs
24.10.2012 19:00 TED talks në shqip Open Labs
13.10.2012 18:30 Firefox & Thunderbird release party Mozilla