Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 36: Line 36:
 
** 21.06.2017 @ 19.00 [[Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia]];
 
** 21.06.2017 @ 19.00 [[Projeksione CC dhe bisedë e hapur: 'Refugees Welcome' nga SubMedia]];
 
* Korrik
 
* Korrik
 +
** 01.07.2017 [[Kick Off RGSoC 2017 - Celebration]];
 
** 16.07.2017 [[5-vjetori i themelimit të Open Labs]];
 
** 16.07.2017 [[5-vjetori i themelimit të Open Labs]];
 
* Gusht
 
* Gusht

Revision as of 20:58, 21 June 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizitmit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

2016

 • Janar
 • Shtator
 • Dhjetor

03.12.2016-04.12.2016 Wiki weekend Tirana 2016;

2015

 • Janar
 • Shkurt
 • Mars
 • Prill
 • Maj
 • Qershor
 • Korrik
 • Dhjetor

05.12.2015-06.12.2015 Wiki weekend Tirana 2015;


2014

2013

2012 (year zero)

 • Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.