Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (Shtova aktivitetet.)
m (Korigjova një gabim gramatikor.)
Line 8: Line 8:
** 23.01.2017 [[Nextcloud Release Party]]
** 23.01.2017 [[Nextcloud Release Party]]
** 25.01.2017 [[Open Source Design workshop nr.1]]
** 25.01.2017 [[Open Source Design workshop nr.1]]
** 28.01.2017 [[OpenStreetMap Mapathon #7]]
** 28.01.2017 [[OpenStreetMap Mapathon #8]]
* Shkurt
* Shkurt
** 08.02.2017 [[Wikidata talk/workshop]]
** 08.02.2017 [[Wikidata talk/workshop]]

Revision as of 19:03, 12 June 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizitmit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

2016

2015

2014

2013

2012 (year zero)

  • Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.