Difference between revisions of "Adresa e hackerspace"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m
Line 7: Line 7:
 
'''Adresa në aplikacionin Maps.me:'''
 
'''Adresa në aplikacionin Maps.me:'''
  
 +
(do plotësohet së shpejti)
  
 
'''Adresa në aplikacionin OsmAnd'''
 
'''Adresa në aplikacionin OsmAnd'''
 +
 +
(do plotësohet së shpejti)
  
 
'''Adresa në Google Maps'''
 
'''Adresa në Google Maps'''
Ju udhëzojmë të evitoni shërbime si Google Maps pasi është vërtetuar që shërbime nga kompani të tilla na përgjojnë masivisht. Gjithsesi, në qoftë se ju duhet patjetër një adresë nga Google Maps më poshtë ndërlidhja:
+
 
 +
Ju udhëzojmë të evitoni shërbime si Google Maps pasi është vërtetuar që shërbime nga kompani të tilla na përgjojnë masivisht. Gjithsesi, në qoftë se ju duhet patjetër një adresë nga Google Maps ja ndërlidhja: https://goo.gl/maps/rUTrspKxhyw

Revision as of 13:14, 10 January 2019

Shpeshherë ka njerëz që vijnë për herë të parë në hackerspace dhe e kanë të vështirë të gjejnë ambientin. Më poshtë do gjeni udhëzime dhe mjete ndihmëse që do ju ndihmojnë.

Adresa në OpenStreetMap

https://osm.org/go/xexSkuQwK?m=

Adresa në aplikacionin Maps.me:

(do plotësohet së shpejti)

Adresa në aplikacionin OsmAnd

(do plotësohet së shpejti)

Adresa në Google Maps

Ju udhëzojmë të evitoni shërbime si Google Maps pasi është vërtetuar që shërbime nga kompani të tilla na përgjojnë masivisht. Gjithsesi, në qoftë se ju duhet patjetër një adresë nga Google Maps ja ndërlidhja: https://goo.gl/maps/rUTrspKxhyw