Difference between revisions of "Adresa e hackerspace"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
 
(shtova nderlidhjen e OSM)
Line 2: Line 2:
  
 
'''Adresa në OpenStreetMap'''
 
'''Adresa në OpenStreetMap'''
 
+
https://osm.org/go/xexSkuQwK?m=
  
 
'''Adresa në aplikacionin Maps.me:'''
 
'''Adresa në aplikacionin Maps.me:'''

Revision as of 13:12, 10 January 2019

Shpeshherë ka njerëz që vijnë për herë të parë në hackerspace dhe e kanë të vështirë të gjejnë ambientin. Më poshtë do gjeni udhëzime dhe mjete ndihmëse që do ju ndihmojnë.

Adresa në OpenStreetMap https://osm.org/go/xexSkuQwK?m=

Adresa në aplikacionin Maps.me:


Adresa në aplikacionin OsmAnd

Adresa në Google Maps Ju udhëzojmë të evitoni shërbime si Google Maps pasi është vërtetuar që shërbime nga kompani të tilla na përgjojnë masivisht. Gjithsesi, në qoftë se ju duhet patjetër një adresë nga Google Maps më poshtë ndërlidhja: