Difference between revisions of "Adresa e hackerspace"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎Adresa në aplikacionin OsmAnd: Added the location for OSMAnd App)
(shtova nderlidhje per Google Maps)
 
Line 11: Line 11:
  
 
=Adresa në Google Maps=
 
=Adresa në Google Maps=
(do plotësohet së shpejti)
+
https://goo.gl/maps/S9vNNJ2WZf8rLZv38
  
  
 
Ju udhëzojmë të evitoni shërbime si Google Maps pasi është vërtetuar që shërbime nga kompani të tilla na përgjojnë masivisht. Gjithsesi, në qoftë se ju duhet patjetër një adresë nga Google Maps ja ndërlidhja: https://goo.gl/maps/rUTrspKxhyw
 
Ju udhëzojmë të evitoni shërbime si Google Maps pasi është vërtetuar që shërbime nga kompani të tilla na përgjojnë masivisht. Gjithsesi, në qoftë se ju duhet patjetër një adresë nga Google Maps ja ndërlidhja: https://goo.gl/maps/rUTrspKxhyw

Latest revision as of 14:11, 31 October 2019

Shpeshherë ka njerëz që vijnë për herë të parë në hackerspace dhe e kanë të vështirë të gjejnë ambientin. Më poshtë do gjeni udhëzime dhe mjete ndihmëse që do ju ndihmojnë. adresa zyrtare e Open Labs është: Rruga Pjetër Budi, pallati 87, K.P 1010, Tiranë, Shqipëri.

Adresa në OpenStreetMap

https://osm.org/go/xexSkuQwK?m=

Adresa në aplikacionin Maps.me

http://ge0.me/8ytyhYdhqG/Open_Labs_Hackerspace

Adresa në aplikacionin OsmAnd

https://osmand.net/go?lat=41.32138&lon=19.82912&z=22

Adresa në Google Maps

https://goo.gl/maps/S9vNNJ2WZf8rLZv38


Ju udhëzojmë të evitoni shërbime si Google Maps pasi është vërtetuar që shërbime nga kompani të tilla na përgjojnë masivisht. Gjithsesi, në qoftë se ju duhet patjetër një adresë nga Google Maps ja ndërlidhja: https://goo.gl/maps/rUTrspKxhyw