Difference between revisions of "Translations:Donacione/8/sq"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Importing a new version from external source)
 
m (FuzzyBot zhvendosi faqen Translations:Mbështetje/8/sq te Translations:Donacione/8/sq pa lënë një përcjellim: Part of translatable page "Mbështetje")
 
(No difference)

Latest revision as of 22:37, 21 July 2017

Information about message (contribute)
This message has no documentation. If you know where or how this message is used, you can help other translators by adding documentation to this message.
Message definition (Donacione)
== Kontribuesit ==
Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve
* Andis Rado: donacion mobiljesh;
* Arjen Kamphuis: donancione prej 3 laptop Lenovo ThnikPad;
Së shpejti do shtohen dhe kontribues të tjerë.

Kontribuesit

Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve

  • Andis Rado: donacion mobiljesh;
  • Arjen Kamphuis: donancione prej 3 laptop Lenovo ThnikPad;

Së shpejti do shtohen dhe kontribues të tjerë.