Difference between revisions of "Aktivitete"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎2017: krijova aktivitet rreth 5vjetorit)
(→‎2017: shtova aktivitetin Nexcloud)
Line 2: Line 2:


== 2017==
== 2017==
* [[5-vjetori i themelimit të Open Labs]];  
* [[5-vjetori i themelimit të Open Labs]];
* 15.05.2017 @ 17.00 [[Nextcloud Meetup #2]];
* 13.05.2017 & 14.05.2017 [[OSCAL 2017]];
* 13.05.2017 & 14.05.2017 [[OSCAL 2017]];
* 26.04.2017 @ 17.00 [[Document Freedom Day 2017]];
* 26.04.2017 @ 17.00 [[Document Freedom Day 2017]];

Revision as of 19:37, 7 May 2017

Open Labs është aktiv që nga viti 2012. Komuniteti është rritur dhe forcuar nëpërmjet organizitmit të aktiviteteve të niveleve të ndryshme të cilat do mundohemi që t'i reflektojme këtu. Në qoftë se je anëtar i Open Labs dhe ke llogari në wiki mos harro të shtosh aktivitetin që organizon këtu në wiki.

2017

2016

2015

2014

2013

2012 (year zero)

  • Themelimi i komunitetit, regjistrimi në gjykatë.