Wikicafe Tirana nr.1

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Takimi joformal i komunitetit promovues të teknologjive decentralizuese wiki. Do flasim se si mund të përkthejmë ne shqip programin Wikimedia , për platformat e tjera open source wiki, për rritjen e komunitetit dhe për krijimin e një programi aktivitetesh për 2015.
Për herë të parë do prezantohet dhe platforma wiki e krijuar nga komuniteti Open Labs që ka si qëllim dokumentimin në shqip të të gjitha elementëve free libre open source.

Mos harro laptopin në qoftë se ke.
Je i mirëpritur!

Detaje

  • Kur: 24 janar 2015 @16.00
  • Ku: Open Labs, Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000

Ndërlidhje

Raport i eventit