Wikiakademia dhe Wikimedia : Lokalizimi

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

WikiAkademia Shqiptare vazhdon promovimin e projekteve si Wikipedia por përveç saj ajo po meret dhe me përkthimin e kësaj platforme në gjuhën shqipe.
Translatewiki.net është faqja zyrtare ku bëhen përkthimet e projekteve të ndryshme si WikiMedia dhe OpenStreetMap. Proçedurat se si mund të përfshiheni në përkthim do të tregohen në workshopin e radhës në Open Labs.

Detaje

  • Kur: 9 korrik 2014
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit