Wiki Loves Monuments - City Tour në Tiranë

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Mblidhemi 1 ditë përpara mbylljes së konkursit të Wiki Loves Monuments për një shëtitje fotografike në Tiranë me anëtar të komunitetit! Mjafton dhe aparati juaj celular!

Në vijim takohemi në 18.30 në Open Labs me qëllim editimin e fotove dhe vendosjen e tyre në commons.wikimedia.org.

Detaje

  • Kur: 6 tetor 2015 @16.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit