Wiki Loves Monuments: këshilla për pjesëmarrje në konkursin e fotografisë

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Dëshiron të marrësh pjesë në konkursin #WikiLovesMonuments, Të informohesh për rregullat e konkursit dhe procedurën e upload-imit të fotografive? Më e rëndësishme dëshiron që të mësosh sekretet e një fotografie që mund të fitojë konkursin global? Atëhere ky takim është për ty!
I ftuar special: Andis Rado, fotograf i disa prej fushatave më të mëdha publicitare në vendin tonë.

Informacione të mëtejshme rreth konkursit mund të gjeni në http://wikilovesmonuments.al/

Detaje

  • Kur: 23 shtator 2015 @18.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit