Wiki Loves Maps: Takimi nr.1

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Projekti Wiki Loves Maps (SQ) ka si qëllim përmirësimin e informacionit të gjeolokacionit të artikujve në SQ Wikipedia dhe të gjeoinformacionit në artikuj rreth Shqipërisë në Wikipedia në gjuhë të tjera.
Gjatë aktivitetit do kesh mundësinë që të:

  • njihesh dhe bashkohesh me grupin organizator;
  • të planifikosh në grup hapat e ardhshme të projektit deri në dhjetor të 2016;
  • përgatisësh për eventin prezantues të iniciativës;
  • të punosh për përpilimin e listave të artikujve që kanë nevojë për përmirësim.

Më tepër informacion rreth projektit: https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wiki_Loves_Maps
Idealisht merr dhe laptop me vete.

Detaje

  • Kur: 6 korrik 2016 @16.30
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit