Webmacademy nr 5 në Open Labs

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Takimi i fundit për 2014 me karakter puntorie (workshop) ku thuhet se do të ketë shumë goodie nga skuadra nderkombetare e Mozilla Webmaker... Meqënëse janë afër dhe festat e fundvitit do kemi dhe disa dhurata për të pranishmit.
Gjatë takimit ju mund të mësoni programimin në web me platformën Webmaker fillimisht dhe duke shkuar në mësime pak më të avancuara në një fazë të dytë si serverside languages etj. Si gjithmonë qëllimi i takimit është të mblidhemi dhe të mësojme sa më shumë nga njëri-tjetri për web-in e hapur.

Mos harro të marrësh laptop me vete në qoftë se ke.

Detaje

  • Kur: 20 dhjetor 2014 @16.00
  • Ku: Open Labs, Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000

Ndërlidhje

Raport i eventit