Webmacademy nr 3 në Open Labs

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Arritëm në puntorinë (workshop) e tretë të ciklit të takimeve ku mësojmë të programojmë në web duke përdorur platforma si Webmaker nga Mozilla dhe jo vetëm.
Takohemi cdo të shtunë në 16.00 në ambientet e Open Labs.
Qëllimi: të mblidhemi dhe të mesojme sa më shumë nga njëri-tjetri për web-in e hapur.

Detaje

  • Kur: 6 dhjetor 2014 @16.00
  • Ku: Open Labs, Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000

Ndërlidhje

Raport i eventit