Webmacademy nr 1 në Open Labs

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Takimi i parë me karakter puntorie (workshop) ku ju mund të mësoni programimin në web me platformen Webmaker fillimisht dhe duke shkuar në mësime pak më të avancuara në një fazë të dytë si serverside languages etj. Takohemi çdo të shtunë deri në fund të dhjetorit në 16.00 në ambientet e Open Labs.

Qëllimi: të mblidhemi dhe të mesojme sa më shumë nga njëri-tjetri për web-in e hapur.

Detaje

  • Kur: 22 nëntor 2014 @16.00
  • Ku: Open Labs, Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000

Ndërlidhje

Raport i eventit