Translations:Zgjedhjet Parlamentare në Shqipëri 2017/49/sq

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

9. Censura e informacionit ne internet

  • Shumë qeveri që janë karakterizuar si jodemokratike kanë bllokuar aksesin në informacion të publikuar në internet. Cila do jetë qasja e subjektit tuaj për këtë cështje?
    • LIBRA ESHTE LIRI.
  • Planifikon partia juaj që të censurojë ose të sulmojë platforma dhe teknologji si shfletuesi TOR apo website që ofrojnë anonimitet sic janë website-et e tipit .onion?
    • Jo nuk do ti censuroje. LIBRA ESHTE LIRI DIJE EKUILIBER