Translations:Zgjedhjet Parlamentare në Shqipëri 2017/44/sq

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
  • A do evitojë subjekti juaj politik aktivitetet promocionale të kompanive softuerike që kanë si qëllim edukimin e brezit të ardhshëm me produkte kompanish dhe jo me koncepte dhe parime teknologjike?
    • Patjeter qe po duhet ti vij fundi oligarkeve te ict ne Shqiperi qe ju imponojn te rinjve imazhe kompanish dhe do te insistojm qe te jene te gateshem per pune ne ict qe ne fundin e gjimnazit qoft profesional dhe te pergjithshem.