Translations:Zgjedhjet Parlamentare në Shqipëri 2017/38/sq

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
  • Planifikoni që të promovoni interesat e bizneseve të vogla dhe të mesme që zhvillojnë ose/dhe përdorin në Shqipëri softuer kompjuterik me kodburim të lirë dhe të hapur? Në qoftë se po, si planifikoni të bëni dicka të tillë?
    • Patjeter duke e filluar qe nga sistemi informatik i tatimeve duke hapur api dhe duke i dhene fund sistemeve te ndryshme ekonomike qe kan monopolizuar tregun.