Translations:Zgjedhjet Parlamentare në Shqipëri 2017/37/sq

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
  • A do iniciojë subjekti juaj politik një ligj të dedikuar që imponon përdorimin e programeve kompjuterike me kodburim të lirë dhe të hapur (free open source) nga administrata publike?
    • Patjeter qe po besoj se iu pergjigja ne pytetjen e pare