Translations:Zgjedhjet Parlamentare në Shqipëri 2017/3/sq

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Pyetjet drejt partive

Më poshtë dokumentohet emaili i dërguar dhe pyetjet e propozuara kundrejt partive politike (bazuar pjesvrisht këtu):