Translations:Projekte/6/sq

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Projekte

  • opendiversity.tech: platforma ndërkombëtare për fuqizimin e diversitetit në komunitetet free open source, open data dhe komunitete që fuqizojnë privatësinë online.
  • Phygital