Translations:Manifesto/10/sq

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
  • T’i bëjë anëtarët e Open Labs krenarë për atë çka ne po bëjmë së bashku dhe për të motivuar vazhdimësinë e saj;