Translations:Kreu/7/sq

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Përfshihu në zhvillimite e komunitetit

Anëtarët e hackerspace vendosin për zhvillimet e komunitetit dhe jo vetëm duke biseduar dh argumentuar në forum.openlabs.cc.