Translations:Komunikimi/1/sq

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është mailing list: forum.openlabs.cc
Ekziston dhe një kanal me anoncime rreth aktiviteteve: t.me/openlabsevents