Translations:Kodi i mirësjelljes/3/sq

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Për të vazhduar, është e rëndësishme të dijmë se kjo është diçka që duhet parë dhe pranuar. Jorehatia që vjen ngaqë e tejkalojmë veten përtej asaj që e mendonim si të mundshme, bën që të jetë mëse e vlefshme përpjekja që ne po bëjmë për të patur një hapësirë gjithëpërfshirëse në hackerspace.