Translations:Kodi i mirësjelljes/11/sq

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Kujdesu për veten tënde, si për trupin dhe për mendjen. Gjithashtu kujdesu për hapësirën e njëri-tjetrit. Mblidh mbeturinat që lihen.