Translations:Infrastruktura/2/sq

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Infrastruktura e hackerspace

Së shpejti do vendoset këtu lista e plotë e librave dhe pajisjeve që mund të gjesh dhe të lexosh në hackerspace.