Translations:FOSScamp Syros 2017/27/sq

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Autobuz

Konsiderohet mënyra më efektive për të udhëtuar nga Tirana në Athinë, rekomandojmë linjën e udhëtimit Albatrans

  • Nisja nga Tirana 29.08.2017 @ 15:00
  • Arritja në Athinë: varion nga trafiku dhe pritja në vijën kufitare të Kakavijës, udhëtimi zgjat nga 13-15 orë, pra arritja rreth orës 9.00 AM të datës 30.08.2017
  • Kosto: 50€ (vajtje - ardhje)
  • Adresa: Bulevardi "Zogu I", Nd. 19, H. 4 - Njesia Nr.9 - K.P. 1016 Tirana (Albania) Tel: +355 (04) 2259204 Cel: +355 694060001 Harta: https://osm.org/go/xexSatXNL?m=
  • Website: http://albatrans.al