Translations:FOSScamp Syros 2017/23/sq

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Axhenda

Dita 30.08.2017

Dita Ora Tema Vendi Prezantuesi
Dita 0 20:30-22:00 Prezantim i axhendës së përgjithshme nga organizatorët TBA TBA

Dita 31.08.2017

Dita Koha Tema Vendi Prezantuesi
Dita 1 08.30 - 09.15 Mëngjes Apartamente
Dita 1 09.30 - 10.00 Prezantimi i axhendës nga organizuesit TBA Organizuesit
Dita 1 10.00 - 11.30 Prezantimi i grupeve të punës (Wiki Loves Maps, Wikimedia Commons, OpenStreetMap, Mapillary, Debian, Mozilla WebVR) TBA Grupet e punës
Dita 1 11.30 - 13.15 Përgatitja dhe planifikimi për ditët në vazhdim TBA
Dita 1 13.30 - 14.30 Drekë Apartamente
Dita 1 14.30 - 17.30 Kohë e lirë
Dita 1 18.00 - 19.15 Wiki Loves Maps Punetori TBA Nafie Shehu
Dita 1 19:00 - 20.45 Si të besh foto të mrekullueshme me telefonin tënd TBA Andis Rado
Dita 1 21.00 - 22.30 Mozilla WebVR hands on workshop TBA Boris Budini