Translations:FOSScamp Syros 2017/21/sq

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Akomodimi

Një apartament është I prenotuar që tani dhe me më shume konfirmime për pjesëmarrje do fillojme të procedojmë me prenotimin e një të dyti. Vëndi ku në do qëndrojme është afër portit të Ermoupolis.