Translations:Debian Meetup nr.1/3/sq

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Axhenda

  • Hapja - 5 min
  • Prezantim i shkurtër me njëri-tjetrin - 10 min
  • Ç'është Debian dhe projektet ku mund të përfshihemi - 30 min
  • Pushim - 15 min
  • Organizim i aktiviteteve të ardhshme për Debian - 20 min