Takimi 4

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Miqte tane prane TomTom kane krijuar nje sfide ne Maproulette per te rregulluar konfliktet ne ndertesa dhe rruge te cilat jane hartezuar keq.

Aktiviteti do te ndahet ne dy pjese:

Pjesa e pare: Do mesojme cfare eshte Maproulette dhe si perdore. (15-20 minuta)

Pjesa e dyte: Do hartezojme deri ne perfundimin e sfides.

Detaje

  • Kur: 27 maj 2023 @18.30
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit

TBA


Pjesëmarrësit

Kanali i komunikimit të përditshëm