Takimi 3

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Para pak ditesh cikloni Fredi ka goditur disa qytetete ne Malawi duke shkaktuar deme te medha materiale dhe ne njerez. Hotosm ka hapur disa projekte per te hartezuar qytetet e demtuara dhe eshte bere thirrje nga disa organizata te ndryshme per kontribues, prandaj kemi menduar qe te mobilizohemi dhe te kontribuojme edhe ne si user group local i Open Street Map.

Aktiviteti do te ndahet ne dy pjese:

Pjesa e pare: Do krijojme llogari per perdoruesit e rinj dhe do mesojme si te perpunojme te dhenat ne harte. (15-20 minuta) Pjesa e dyte: Do perpunojme te dhenat sipas qyteteve dhe ndarjes qe Hotosm ka bere.

Detaje

  • Kur: 23 mars 2023 @18.30
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit

TBA


Pjesëmarrësit

Kanali i komunikimit të përditshëm