Takim Anëtarësh - Shtator

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Takimet e anëtareve të Open Labs mbahen pothuajse një herë në muaj dhe ketu do te gjeni vendimet qe do merren ne takimin e anetareve te dates 16 shtator 2017

Anëtarët prezent në takim

Temat e propozuara per diskutim dhe vendimet

Tema 1

Tema 2

Tema 3

Tema 4

Takimi i radhes

Takimi i radhes do te vensoset pasi te diskutohet me anetaret ne takim.

Detaje

  • Kur: 16 shtator 2017 @ 16.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;