SysAdm

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko
This page contains changes which are not marked for translation.

Përshkrimi

SysAdm është një seri workshopesh gjatë të cilave do të marrim së bashku njohuritë bazë për tu bërë një Administrues Sistemesh. Nuk ka nevojë që të keni njohuri paraprake për tu bërë pjesë e kësaj serie eventesh, gjithsesi, do ju duhet të dinli pak nga zona e konfortit dhe të fitoni disa aftësi të reja. Këto sesione do të drejtohen nga Boris Budini, një nga anëtarët e komunitetit dhe SysAdmini aktual i Open Labs. Ai do të ndajë njohuritë e tij me ju dhe do tju ndihmojë të merrni njohurit bazë për të qënë një SysAdmin i ardhshëm.

Aktivitetet e SysAdm do të mbahen çdo të Martë dhe të Premte nga ora 18:00 deri në 20:00 duke filluar nga data 3 Korrik.


Detaje

  • Kur: Cdo të Martë dhe të Premte @ 18.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: Po, ose mund të përdorni kompjuterat e hackerspace;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevoje të kem qenë në eventet e mëparshme: JO.

Axhenda

Ndërlidhje

Organizatorët

Boris Budini