Stoppërgjimeve: Bisedë e hapur rreth përgjimeve të NSA në Shqipëri

Nga Open Labs Hackerspace
Shko tek: lundrim, kërko

Përshkrimi

Ky takim ka si qëllim krijimin e debatit rreth publikimit të Washington Post ku theksohet fakti që nga NSA janë përgjuar 139 persona me kombesi shqiptare.
Ja artikulli: http://www.top-channel.tv/english/artikull.php?id=12217

Gjithashtu do bisedohet rreth peticionit të krijuar nga komuniteti Zero1 kudër VKM Nr. 354, datë 4.6.2014 PËR NGRITJEN E BAZËS SË TË DHËNAVE IMEI. Sipas Zero1 me këtë vendim rrezikohet që të përgjohemi masivisht dhe të kthehemi në një Big Brother Shqiptar. Ja dhe microsite e krijuar nga komuniteti Zero1 për këtë qëllim: www.stoppergjimeve.zero1.al

Detaje

  • Kur: 7 Korrik 2014 @19.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit