I love Fedora Meetup

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Në qoftë se keni ndërmend të festoni 14 Shkurtin diku tjetër, ndoshta ky event nuk është për ju!
Çokollata, Linux dhe komunitet ju presin gjatë takimit të parë të Fedora në Shqipëri.
Sillni laptopet dhe USB me vete që t’ju instalojmë një kopje të freskët të Fedora, të ekzekutueshme direkt nga USB, Gjithashtu do të njihemi dhe pak më afër me Red Hat, kompaninë mëmë të Fedora, si dhe do inicojmë një bisedë rreth ndryshimeve të Fedora me Ubuntu.

Stickers, Pins dhe selfie për të gjithë!
Ju mirëpresim!

Detaje

  • Kur: 14 shkurt 2015 @16.00
  • Ku: Rr. Brigada VIII, Bllok, Tiranë

Ndërlidhje

Raport i eventit