Fedora women day

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Fedora Women Day është një ditë feste, me anë të së cilës synohet të rritet ndërgjegjësimi për rolin e kontribueseve femra në Projektin Fedora dhe në komunitetet open source në përgjithësi.
Ne, komuniteti i Open Labs Hackerspace, do të bëhemi pjesë e këtij organizimi me dëshirën që të mbledhim së bashku kontribueset femra të komunitetit Fedora dhe jo vetëm, ato që janë aktualisht pjesë e komunitetit por edhe ato që dëshirojnë të bashkohen në të ardhmen.
Kështu mund të njihemi më mirë së bashku, të degjojmë historitë si edhe të njohim arritjet e gjithësecilave. Duke treguar historinë tonë dhe duke shpjeguar se pse ne vetë vendosëm të beheshim pjesë e një komuniteti që promovon filozofinë open source ne mund të motivojmë edhe shume vajza të tjera të bëjnë të njëjtën gjë dhe gjithashtu mund ti tregojmë sesa fantastike një eksperiencë e tillë mund të jetë. Pra, mos hezitoni të na bashkoheni ditën e martë, në ambjentet e Open Labs Hackerspace.
Gjithashtu do ketë muzikë dhe snacks.

PS: Mos harro të shtosh veten në wikin e Fedora-s: Fedora Women Day’16 at Open Labs Hackerspace

Detaje

  • Kur: 19 korrik 2016 @18.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit