Fedora Release party

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi
Fedora 25, versioni më i ri i Fedora, u lançua më datën 22 Nëntor 2016 me risi dhe përmirësime të dukshme.
Për të festuar këtë rast, Fedora Albania organizon së bashku me Open Labs Hackerspace një Release Party në ambjentet e kësaj të fundit. Hajde dhe na u bashko për një mbasdite ndryshe, gjithashtu dhe për të marrë versionin më të fundit të Fedora-s. Së bashku do të diskutojmë rreth të rejave të këtij versioni.
Si çdo festë do të kemi muzikë, snacks, pije dhe ëmbëlsira. Mos mungoni! Ju mirëpresim.

Axhenda

  • Hyrje në Fedora
  • Si mund të kontribuoni në Fedora
  • Flatpak
  • Të rejat e Fedora 25
  • Installfest
  • Quiz
  • Pije & Snacks

Detaje

  • Kur: 11 dhjetor 2016 @16.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit